Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Varme opp fiskeboller i hvit saus - rester

#1

Millen sa for siden:

Vi hadde fiskeboller i hvit saus i går og vurderer å ha det som rester imorgen, men hvordan er det å varme opp igjen ? Har aldri gjort det før.... Noen som har gjort det?


#2

Niobe sa for siden:

Det går fint, men du må sikkert spe sausen litt. Den blir ofte tykkere av å stå. Du kan også helle det i form sammen med grønnsaker, raspe over parmesan, og varme i ovnen.


#3

Zulu sa for siden:

Det går fint. Jeg går ut fra at det har stått kaldt? Du må sikkert spe sausen med litt melk, for den blir gjerne tykkere når den står.


#4

Millen sa for siden:

Ble satt kaldt med en gang. Takk for svar!


#5

Input sa for siden:

Jeg pleier å blande med grønnsaker og poteter, og gratinere i ovnen slik Niobe sier. Det blir godt.


#6

Millen sa for siden:

Da prøver vi det imorgen- greit å prøve noe nytt.


#7

Millen sa for siden:

Da kan jeg oppdatere med at idag ble det gratinerte fiskeboller etter tips herfra og alle likte det. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.