Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ballkjole i str. 152

#1

dutte sa for siden:

Trenger tips til kjøp av ballkjole i strl 152. Hvor kan jeg finne dette? Noen som selger pent brukt ? 🤗


#2

Gerbera sa for siden:

Tipper du kan se etter str XS på Finn f.eks? Lå masse der når jeg søkte for et par uker siden. De fra Floyd har stretch bak i ryggen, da blir jo kjolen litt mer fleksibel også.

Ellers kjøpte jeg en enkel kjole fra dameavdelingen på HM når det var ball på barneskolen, de hadde ned til str. 34 på flere av modellene sine.


#3

cora sa for siden:

Ja, har faktisk to ballkjoler i skapet i den str. Jeg kan sende deg bilder senere i dag. Den ene er rosa, den andre blå. De er brukt bare på ballet.


#4

Bluen sa for siden:

Jeg køer gjerne på den blå, Cora, om ikke dutte vil ha.


#5

dutte sa for siden:

Jeg vil gjerne se bilder. 🌸


#6

cora sa for siden:

[attach]63828[/attach]

[attach]63829[/attach]

[attach]63830[/attach]

[attach]63831[/attach]


#7

cora sa for siden:

Den rosa er str.32, men sydd inn i livet. Den blå er str.30 og har knyting i ryggen, så mer fleksibel i størrelsen. Jeg bor forresten noen mil fra Oslo.


#8

cora sa for siden:

Den blå har mange lag med underkjoler og tyll. Da jeg vrengte den nå, så jeg at den innerste sømmen har gått opp og må syes igjen, men det skal være enkelt å få til på symaskin, tror jeg. Var ikke klar over det da jeg svarte her, men dere får vurdere om dere likevel er interessert. Kan sende bilde.


#9

dutte sa for siden:

De er nydelige. Jeg må avvente så du må bare selge til andre. Blått var visstnok uaktuelt for denne jenta.


#10

Bluen sa for siden:

Tusen takk for tilbud, Cora, og beklager seint svar - jeg glemte det bort. Vi har allerede fått kjøpt en kjole, men visstnok i litt feil blåfarge. Denne var dessverre heller ikke riktig. :gal: Kongeblått var visst tingen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.