Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Langrennsutstyr... gir opp...

#1

Cumulus sa for siden:

Jeg har ryggproblemer. Har til nå i mange år gått på fjellski med fjellstøvler. Uvisst hvorfor egentlig, arvet bare noe utstyr etter søsteren min.

Vel, fordi støvlene begynte å bli gamle kjøpte jeg nye vanlige støvler før jul, for jeg hadde jo glemt at jeg hadde fjellskibindinger.... støvlene passet derfor ikke, og jeg dro å byttet bindinger på skiene mine. MEN, jeg klarer jo ikke å gå med de nye støvlene og bindingene. Jeg faller hele tiden. Støvlene gir jo INGEN støtte... og festet på bindingene er jo såå smale. Jeg med min rygg må IKKE falle. Det setter meg ut leeenge...

Så hva gjør jeg nå??? Kjøper nye støvler og håper det er nok? Eller må jeg faktisk over på fjellstøvler igjen og kjøpe nye bindinger IGJEN???:eek: Eller skal jeg kjøpe felleski i samme slengen siden jeg egentlig trenger nye ski også...??


#2

My sa for siden:

Øve litt mer, et sted hvor det er flatt?


#3

Lavender sa for siden:

Vanskelig å si uten å vite hva du har eller når problemet oppstår. Oslo Sortslager kan nok gi gode tips i forhold til det utstyret du har. Er det ankelstøtte du mangler vil jeg foreslå en kombistøvel som også brukes til skøyting.


#4

Polyanna sa for siden:

Jeg ville dratt til Oslo sportslager og fått skikkelig hjelp. De er flinke der!


#5

Timar sa for siden:

Har du vanlig skibinding på fjellski nå? Kan det være at skiene blir for tunge og uhåndterlige for spinkle bindinger og lave sko?

Husk at mange sportsbutikker har fornøydgaranti og åpent kjøp, så sjekk dette før du eventuelt investerer i ble med utstyr! :)


#6

Charlie sa for siden:

De er veldig dyktige på Oslo sportslager. Ideelt sett bør man møte opp personlig, fordi de håndplukker og tester et par ski til nettopp deg. Skjønte etter en tur dit at det er ikke nok å bare vite hvor lang og tung man er, det ER faktisk forskjeller fra skipar til skipar. :rødme: Men det kan sikkert gå greit med fjernbestilling også, det blir ikke like presist, men kan være greit nok.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.