Jeg er litt fascinert av ideen. Kantina på jobben min er ikke spesielt bra og dessuten svinedyr og det går bort mye tid på å kjøpe maten der. Brødskivematpakke er kjedelig, og jeg er veldig imponert over de som daglig har med fristende, digge lunsjer.
Noen som «prepper» lunsjer for hele uka og kan dele erfaringer?
Jeg prepper, men fra dag til dag, så teller kanskje ikke. Jeg ville ikke likt å ha akkurat samme mat hver dag, i hvert fall. Og så lurer jeg på om en da fryser noen porsjoner? Jeg hadde ikke villet spise tre-fire dager gammel mat...
Jeg har pleid å lage for to dager av gangen. Det har passet fint når jeg har hatt studiedag på onsdager og har vært hjemme. Men hadde nok lagt noe i fryseren om jeg skulle lagd for hele uken, ja.
Jeg må visst henge meg på her. Det er en grei kantine på ny jobb, men «reisetiden» er ganske lang, så alle spiser i fellesområdet. Jeg ser at mange spiser knekkebrød med smøreost, men det er jo litt kjedelig i lengden.
Jeg prepper. Jeg lager gjerne en stor middagsporsjon som jeg fordeler på mange små bokser, så fryser jeg ned småboksene. Jeg liker å ha to alternativer liggende i frysen, innimellom spiser jeg noe annet som frister i kantina eller gjør det enkelt med knekkebrød/brød.
På morgenen tar jeg opp en frossen lunsjboks, den står så i romtemperatur fram til lunsj. Jeg kjører maten et par minutter i mikro og spiser sammen med kollegene i kantina.
Formålet mitt er både å spare penger og å spise sunnere. Jeg ble lei av "pølser med potetmos" i kantina.
Jeg var inne og så på boka via denne linken, og fikk mail etter en stund om jeg ikke ville fullføre bestillingen min. Fordi linken har en facebook/Klarna-kobling og boka legger seg automatisk i handlekurven. :snill: (
[quote=jolie;4776264]Jeg var inne og så på boka via denne linken, og fikk mail etter en stund om jeg ikke ville fullføre bestillingen min. Fordi linken har en facebook/Klarna-kobling og boka legger seg automatisk i handlekurven. :snill: (
Det hender jeg prepper lunsj, men siden vi halvparten av tida er fire i huset, så blir det ikke fem dager med det samme til lunsj. Har ikke sett i boka, men jeg bruker inspirasjon fra Instagram. Og ikke alltid jeg gjør det. Spesielt ikke når ungene ikke er hos oss, da lager jeg heller større middagsporsjoner og tar med rester derfra.
Jeg prepper lunsjer. Lager feks en stor omelett i ovnen og deler i fire. Vegetarwraps med bønner, mais, ris, stekte grønnsaker og tacosaus som rulles og pakkes i fuktig tørkepapir før det fryses. Middagsrester er alltid en hit, men ofte vil snuppa ha det. Lager også endel suppe og fryser i porsjoner. Salat prepper jeg kvelden før, men har ferdige pakker med kylling i fryseren som passer til en salatporsjon.
Har ikke boka, men skulle gjerne tittet litt i den.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.