Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Digital ønskeliste

#1

Fakse sa for siden:

I familien forsøker vi å begrense forbruk, og ett av tiltakene er at når vi får lyst på noe nytt så skriver vi det på ønskelista til jul/bursdag i stede for å gå og kjøpe ting selv. Vi har hatt ønskelista på blogg en periode, men skulle gjerne hatt noe som funka bedre. Behovet er å kunne legge inn ønsker fra mobil på en smidig måte, gjerne med bilder og linker til steder ting kan kjøpes. Også må lista kunne deles med venner og familie som spør hva vi ønsker oss, og må kunne deles opp per familiemedlem på ett eller annet vis. Bonus om de som ønsker å kjøpe en gave kan "reservere" denne, så ikke besteforeldrene på begge sider kjøper det samme osv.

Er det noen som bruker lurt de vil dele?


#2

Ru sa for siden:

Pinterest.

:værsågod:


#3

Fakse sa for siden:

Det var jo ikke dumt! Kan to brukere, f.eks jeg og mannen min, begge redigere en liste på Pinterest?


#4

frukt sa for siden:

Jeg bruker Keep til den slags, men jeg har ikke behov for like mange funksjoner ser jeg. Til deres bruk tror jeg at jeg ville foreslått Google sheets faktisk. Ser for meg at det kunne fungert.


#5

Matilda sa for siden:

Her har alle de nærmeste iPhone, og der kan man opprette delte albumer. Jeg tar skjermdump og legger ut i våre og legger evt ut lenke i kommentar, dersom det ikke framkommer tydelig nok hvor hva det nå er kan kjøpes. Min ønskeliste inneholder alt fra konkrete finn-annonser og bilder av ting med lenker til nettbutikker, til inspirasjonsbilder av hageporter og utekjøkken. Mannen min, mora mi, ungene, søstera mi og hennes barn har alle sånne album. Før jul ba jeg bare søstera mi om å sjekke at ønskelistealbumene var oppdatert, og vips hadde jeg masse ideer.


#6

Neket sa for siden:

Jeg har ikke prøvd den, men etter et par julaftener der alle har fått 14 stk av samme ting har vi bestemt oss for å prøve en app som heter giftster neste år. Man kan, hvis jeg har skjønt det riktig, legge inn ønsker, og når noen har kjøpt ønsket kan de krysse det ut uten at den som har lagt inn ønsket ser det. Så da unngår man duplikater. Kan sikkert brukes hele året også. :jupp:


#7

Syrinx sa for siden:

Kanskje padlet kan funke?


#8

Anne sa for siden:

Vi har messenger grupper i familien. Men må sjekke denne løsningen ;)


#9

star sa for siden:

Jeg bruker "Keep"


#10

zinatara sa for siden:

Jeg så nylig en youtube-video der denne youtuberen hadde opprettet en egen instagramkonto der hun postet ting hun ønsket seg og som hun henviste venner og familie til.


#11

My sa for siden:

Keep, eller et vanlig google-dokument.


#12

Magica sa for siden:

Vi har Google keep. Inviterer inn tanter og besteforeldre og.


#13

Ru sa for siden:

Jepp. Man kan helt fint dele en tavle. :nikker:


#14

Arran sa for siden:

Vi bruker Wunderlist til det meste som kan listes - handlelister, gjøremål, pakkelister og ønskelister. Funker fint å legge til bilder, lenker og kommentarer, og å dele. De som har fått delt lista, kan hake av på hva de har kjøpt. Men da vil den som eier lista se det. Det har vi løst med å lage kopilister og dele denne videre.

Vi elsker Wunderlist.


#15

Mei sa for siden:

Vi bruker Our groceries til alt av lister.


#16

Floksa sa for siden:

Vi har en hemmelig Facebook gruppe. En tråd til hver.


#17

Hønni sa for siden:

Pinterest!
Bilde og lenke rett til nettbutikk med kommentar på størrelse eller andre ting man vil si om ønsket sitt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.