Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Timar sa for siden:

Jah, noe sånt. Jeg var tidlig på jobb og er så vill og gal at jeg straks er i gang med dagens andre kaffekopp. FØR lunsj. :sjokk:


#3

Eia sa for siden:

Andre? Her er det tredje - minst. :kontordag:


#4

annemede sa for siden:

Har akkurat avsluttet 3. kopp, lurer på om jeg skal ta meg litt vann jeg.


#5

Blondie sa for siden:

Jeg tør ikke telle kaffekopper. Mye mer enn tre, mistenker jeg.

Jeg har det egentlig travelt i dag (også), men sov under tre timer i natt og sliter litt med å finne frem i den grå massen i hodet mitt. :gal:


#6

star sa for siden:

Drikker ikke kaffe ;)
Været hos fysio, nå venter jeg på NAV folk


#7

ingling sa for siden:

Haha, to kopper kaffe før lunsj er da ingenting. :knegg:

Ferdig med dagens ene møte samt lunsj, nå skal jeg få unna litt greier før jeg setter kurs mot flyplassen og vestlandet. :hjerter:


#8

Blånn sa for siden:

Rolig på jobb i dag. Alle elevene og lærerne hadde vinteraktivitetsdag. Jeg hadde egentlig planlagt å være med, men måtte følge opp en par-tre elevsaker.


#9

Palmen sa for siden:

Nok en deilig kveld i Tryvann sammen med de minste! Kjenner at dette får meg til å bli litt mer vennligstilt mot vinter. Utrolig hyggelig å kjøre med de, og så sovner de så fort og godt etterpå:D


#10

Toffskij sa for siden:

Jeg må pelle meg ut av sofaen og jobbe et par timer for å ikke komme tomhendt til morgendagens undervisning. Urettfeigt! :trasser:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.