Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Dette er stuggus nye vikar, roboten Robert.

Jeg har fått ansvaret for å åpne stuggu de dagene det vanlige personalet ikke er tilgjengelig.

Velkommen inn.

:værsågod:


#2

annemede sa for siden:

Takker. Snart på vei ut. På topptur.


#3

Blondie sa for siden:

Smart! Robert har nok litt mer min døgnrytme. :knegg:

Jeg sitter og nipper til kaffen mens jeg ser på soloppgangen. Skuler bort på rettebunken som må forseres, men først skal jeg til moren min på besøk.


#4

Millen sa for siden:

God morgen!
Vært av og på våken siden kl. 5 så nå kunne jeg like godt stå opp.
Usikker hva vi gjør idag kommer an på været trur eg.


#5

Blånn sa for siden:

På vei til dusjen. Deretter blir det sekretariatsvakt i noen timer. Jei.


#6

Nenne sa for siden:

Endelig en dag uten planer. Det har vært travelti det siste.

I dag skal jeg vaske klær, strikke og fyre i ovnen. Ikke noe mer!


#7

Matilda sa for siden:

Robert! :applaus:

Jeg har oppdratt familien min godt - som eneste dame i huset insisterer jeg på at morsdag skal feires (sjøl om jeg er oppdratt til å fnyse av handelstandens alle påfunn for profitt). Etter først å ha våka over kvalm unge mellom 5 og 6, har jeg fått sove lenger, og nå hører jeg lyden av croissanter på vei inn i ovnen. Og ungene har lagd kort på skolen, veit jeg. Jeg elsker bursdag to ganger i året! Vurderer å innføre halvtårsfeiring også. :knegg:

Ellers er jeg sliten etter seig virusinfeksjon à la influensa, og å ha rydda og tømt to skap, samt ommøblert stua, så vi får brukt vår nye peis. I dag må jeg jobbe litt, før noen skal i familiebursdag og andre skal så paprika og pelargoner. Trenger vår nå.


#8

Blondie sa for siden:

Så hyggelig, Matilda! Jeg hadde stålsatt meg for at morsdagen skulle forbigås i stillhet, men jeg har fått et koselig hjemmelaget kort og blomster. Tanken på en beklemt 17 år gammel gutt på Plantasjen kommer til å more meg en stund fremover.


#9

Timar sa for siden:

Ungene påstår de hadde glemt morsdag, men nå er eldste i sving med å dekke på til frokost, mens yngste ligger i en pøl av trass på gulvet.

Vi pleier ikke å feire noe særlig, men mannen er borte og ungene har godt av å øve seg på markeringer for andre.

Blondie, du må ha gjort mye riktig! :highfive:


#10

Matilda sa for siden:

Blondie: :knegg: :hjerter:


#11

polarjenta sa for siden:

Jeg fikk blomster i går(kjøpt av mamma, levert på døra mens jeg var ute), og i dag har lillebror slått til og laget egg og bacon til meg. Han laget det helt selv, men kom noen ganger ut og stilte meg spørsmål uten noen spesiell grunn for det skulle jo være en overraskelse.:knegg:

Ellers blir det nok en sløve dag fram til jeg skal dra å synge med koret mitt.


#12

Candy Darling sa for siden:

Jeg fikk blomster i går, og kaffe på sengen i dag. Etter kun mildt press. :knegg:


#13

Anda sa for siden:

Blomster fra mann i går og nydelig kort fra barna i dag.

(Kortet var i flertallsform, men tenåringsgutten hadde tydeligvis ikke fått med seg en ting, så han bør være søstra si takknemlig.)


#14

Maverick sa for siden:

Morsdag er ikke nødvendigvis ultimat for alenemødre, må jeg tilstå. Men, i kveld har jeg alle ungene her igjen. :hjerter:


#15

Fersken sa for siden:

Ingen markering hos oss. Jeg fikk sove så lenge jeg ville og kaffen var klar da jeg stod opp.


#16

star sa for siden:

Skal det bli noe markering her så må jeg stå for det selv gitt.


#17

Pebbles sa for siden:

Første morsdag som trebarnsmor - og det var litt forskjell på energinivået til hyper 4-åring som hadde vært våken og gledet seg fra klokka sju og til de to tenåringsønnene som måtte vekkes til frokosten kl. 11. :knegg: Lillesøster har ikke feiret morsdag før, men akkurat som den nye mammaen sin så elsker hun feiringer av alle slag, så det sto ikke på entusiasmen! :elsker:


#18

007 sa for siden:

Jeg har fått to nye Mummikopper av ungene, nå er skapet stappfullt. Egentlig kunne jeg tenkt meg å hatt dem synlige på en hylle, for de er så fine. Mannen hadde gardert seg i tilfelle ungene hadde glemt gave, så jeg fikk et ullsett fra Kari Traa også. Siden jeg allerede har tre sett fra før tror jeg det skal byttes i noe jeg trenger.


#19

Skilpadda sa for siden:

Hallo! Ingen morsdagsmarkering her, og jeg lagde pannekaker med bacon til søndagsfrokost som jeg pleier. (Ferdig før ett var det også, såvidt. :knegg: ) Det er helt i orden for meg; mannen står opp halv syv og lager frokost til oss alle hver eneste hverdag, så jeg tar med glede helgefrokostene.

Egentlig hadde jeg tenkt å svippe innom en Håkon Bleken-utstilling i byen i dag, men jeg tror ikke jeg gidder å gå ut i silregnet. Vi kaller det en selvpleiedag i stedet. :ja:


#20

vixen sa for siden:

Jeg fikk kaffe på senga og kort fra begge ungene. Mannen ordnet med blomster og kake. I ettermiddag skal vi til min mor på pizza og fotball. Feiring etter hennes smak. Junior er på håndball og mini og mannen ute på aking. Da blir det litt netflix på mor.


#21

ingling sa for siden:

Jeg er ikke sammen med barna mine, men med min egen mor. :hjerter: Hun har fått blomster, og en fryser full av middager som kan varmes opp. Praktisk kjærlighetserklæring der, altså. Eldstejenten har visst laget gave til meg, så blir koselig å se når jeg kommer hjem i kveld.


#22

Toffskij sa for siden:

Femtenåringen driver og baker kanelboller, og sier at vi gjerne kan kalle det morsdagsmarkering hvis jeg vil. :knegg: Jeg småjobber litt i påvente av at de skal bli klare.


#23

millact sa for siden:

Hjemme igjen fra Oslo, kom hjem til vår, nesten. Mye av snøen har smeltet i helgen, nydelig.


#24

Anda sa for siden:

Vi var på Håkon Bleken- utstilling i dag. Vi var ikke alene, for å si det sånn. :knegg:


#25

Candy Darling sa for siden:

Haha, Anda, vi hadde også tenkt oss dit, men siden jeg var på byen i går, orket jeg ikke tanken på crowds. Høres ut som det var et riktig valg.


#26

Dali sa for siden:

Morsdagen startet bra men endte med ambulanse og innleggelse av mann. :leppe:


#27

nolo sa for siden:

Nei, så trasig, Dali. :klemmer:


#28

Timar sa for siden:

:klemme: Dali. Går det bra med ham?


#29

Dali sa for siden:

Nei, ikke noe særlig bra. Jeg er full av katastrofetanker.


#30

Pamina sa for siden:

Dali, så skummelt. Håper det går bedre etter hvert! :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.