Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny eplefon på poden, og vi sliter litt

#1

Bloppy sa for siden:

Poden har overtatt fars gamle iPhone. Han har fått overført alt fra den gamle til den nye. Problemene oppstår når han skal laste ned nye gratis apper. Apple krever jo at man har registrert et betalingskort i app store. Så jeg har lagt inn mitt MasterCard. På den gamle så fikk vi det til sånn at han kunne laste ned gratisapper uten godkjenning fra meg.

Nå får han alltid beskjed om å legge inn sikkerhetskoden på kortet ved nedlasting. Og det er jo unektelig litt klønete siden det er mitt kort. Vi prøvde å huke av for mobilbetaling, men det feilet. Sikkert en sperre i abonnementet hans. Det er jo jeg som står som eier på det også.

Har sjekket supportsidene til Apple, uten å bli klokere. Vi får ikke velge «ingen» betalingsinformasjon. Skulle ønske vi fikk til at han kunne laste ned så mye han vil av gratis stæsj, og heller måtte taste inn sikkerhetskoden når ting koster penger.

Noen som kjenner problemstillingen og kan hjelpe?


#2

Ru sa for siden:

Familiedeling løser vel hele den utfordringen?


#3

Bloppy sa for siden:

Mulig det. :knegg: Jeg vet ingen ting om familiefeiring. Men skal sjekkes ut. :jupp:


#4

Gerbera sa for siden:

Jeg bruker bare iTunes gavekort som betalingsmiddel, har ingen andre betalingskort tilknyttet hverken hos meg eller ungene.

Men jeg vet ikke om det løser problemet ditt? :gruble:


#5

Bloppy sa for siden:

Vi får ikke det opp som noe alternativ noen av oss. Det er VISA/MasterCard eller telefonbetaling som kommer opp bare. :vetikke:


#6

Gerbera sa for siden:

Du må gå inn i iTunes store, scrolle deg helt nederst, der ligger en knapp som heter løs inn. Det legger du inn koden fra iTunes gavekortet.

Under innstillinger, og betalingsmetode har jeg huket av for betalingskort ser jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.