Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

007 sa for siden:

:gjesp:


#4

Hondacrv sa for siden:

:gjesp: trøtt her og, men. Er så lei av å sove så eg er oppe tross fridag. Skal rette da, og få besøk av snekkern.


#5

Maverick sa for siden:

God morgen. Jeg venter på elektriker og er begrenset fornøyd med det.


#6

Martis sa for siden:

På jobb, kidsa er på frigang hjemme. Vinterferie er litt slitsomt ifht akkurat dette, syns jeg.

Er elektrikeren forsinket? Fikk du et klokkeslett eller typ mellom 8 og 10? (bransjeinteresse :))


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb, og forsøker å sette meg inn i svære regneark som andre har satt opp. Det er alltid like frustrerende, men jeg skal snart få en gjennomgang og da blir det nok litt klarere.

Jeg må bare hente meg enda litt mer kaffe.


#8

Tjorven sa for siden:

Martis: min minste fungerer ikke på frigang en hel uke, så han er sendt på håndballskole tre dager i ferien. Heldigvis er han svært godt fornøyd med akkurat det.

Snuppa har fått streng beskjed om at hun må komme seg ut hver dag, og hun har vært i Tryvann på mandag og skal dit i dag også. Hun er heldig og har venninner som bor i en bydel hvor de får låne ski og heiskort gratis (vi har familieårskort, så hun har kort selv om vi har flyttet). Så da er det alltid noen å henge med. Det hadde visst vært relativt aktiv sjekkevirksomhet på mandag, men venninna hun skal på tur med i dag er noe roligere. :knegg:


#9

tink sa for siden:

Jeg teller ned til vår vinterferie neste uke. Det blir nok litt snø og ski og fjell på oss. Men akkurat nå gleder jeg meg bare til å få sove og slappe av.


#10

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!

Har allerede jobbet et par timer hjemmefra, men nå er jeg omsider på kontoret. Fikk med meg en nydelig soloppgang og god kaffe fra egen kaffemaskin, så morgenen ble ikke så aller verst. :jupp:


#11

Martis sa for siden:

Tjorven: mine er egentlig ikke så gode på frigang heller, så i går hadde jeg hjemmekontor og fikk dem på åpen hall i noen timer. De var veldig glade for avbrekket, men ikke så fline å arrangere dette selv da. :knegg: I dag har minsten trening og naboen (lærer og pappa til en lagkamerat) skal få dem avgårde. Jeg skal ha fri på fredag og da blir det Tryvann.


#12

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor her i dag. Ganske rolig på jobbfronten mellom rapporteringsfristene, så da tar jeg en fredelig dag hjemme. Kan rapportere om nøtteskrike, kjøttmeis og granmeis på fuglematen hittil.
Ville er fortsatt i skogen med besteforeldre og søskenbarn, så hun har nok en god vinterferie.


#13

Agent Scully sa for siden:

Vinterferie! Lett overskygget av invalidiserende hoste. Koser meg mef bok "Sapiens", bare avbrutt av jakt på feit, svær hytteflue. Jaktforløpet fikk meg dog til å tvile på bokens premiss om homo sapiens som den fremste skapningen på planeten, da jeg gang på gang ble utkonkurrert av en lattermild og overbærende flue. Men da jeg tok i bruk hele hjernen og byttet våpen fra bakepapir-esken til sammenrullet DNT-tidsskrift for økt presisjon samt hentet krakken for optimalisert posisjonering ble det 1-0 til sapiens. :tøff: (og som et barn av den kognitive revolusjonen måtte det selvsagt blogges om det ..)


#14

millact sa for siden:

Har 14-åring i dag og vinterferie. Vært på fjellet noen dager, men kom hjem i går. Dagens plan er frisør.


#15

Millen sa for siden:

Gratulerer med 14- åring Millact!


#16

millact sa for siden:

Takk Millen!


#17

Skilpadda sa for siden:

Morn! Jeg har omsider vært på trening igjen, og dermed kom Poden på jobb før meg. :knegg: Fem timer jobbing om dagen er et fint alternativ til fullt frislipp som likevel gir ham mange ledige timer, og litt ekstra penger er jo heller ikke så dumt.


#18

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg jobber. Heldigvis er det relativt lite møte- og undervisningsvirksomhet i dag, så det skal gå an å konsentrere seg litt!


#19

Candy Darling sa for siden:

Fniser av Scully. Jeg har busybusy hjemmekontor, mens eldste er på komfekurs og yngste leker gal kunstner med malesakene. Men nå har vi tatt en god lunsj ute, noe moro skal man jo ha når det er nesten ferie.


#20

Ru sa for siden:

Tårnfrid har akkurat sendt mannen til legen med datter. Hadde bestilt time, glemte hele skiten og har heller ikke tid til å følge. :knegg: (Knøttet har hatt veldig mye natthoste i det siste, og siden hun har astmahistorikk er det litt uggent når vi ikke lenger har medisin i hus.)

Jeg har heldigvis ikke brukt masse arbeidstid på å prøve å skjønne bak/frem på MR-bildene av ankelen min i dag. :plystre:
Men det var litt jobbrelevant, da. Vi var veldig fascinert over løsningen til Unilabs (man får ikke bilder på cd lenger, nå kommer de på InternettetTM), nemlig. Man kan til og med dele bildene med helsepersonell. :nikker:


#21

Harriet Vane sa for siden:

Du kan høre med mannen min om bak/frem, Ru, han kom nettopp på jobb.

Jeg prøver å få skrevet en stillingsutlysing. Ikke lett å finne gode formuleringer i et landskap av forslitte klisjeer.


#22

Ru sa for siden:

Harry; jeg klarte bak/frem. Jeg klarer ikke se om leddbåndet er røket eller ei. Enda jeg shanghaiet to radiografer. :skuffet:
Det er nok en grunn til at radiologene bruker så lang tid på å bli radiologer. :nemlig:

Jeg har søkt to jobber. Litt sånn vill og galen og langt utenfor komforten. Har du noe gøy på gang, Harry?:har cv-en klar: :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.