Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Stompa sa for siden:

Morn. Har kjørt Frøkna på flyplassen. Tenkte å legge meg igjen, men det går visst ikke ...


#3

ingling sa for siden:

Jeg og minste har vært oppe siden seks-tiden. :gjesp: Jeg skal reise en tur vestover i dag, men har noen rolige morgentimer hjemme først. Mer kaffe, tror jeg. :nemlig:


#4

Fintdethei! sa for siden:

Oppe her også. Våkner og er så stiv og støl i ryggen og kroppen. Hilsen 98 år. Vel, kaffe i koppen, og lage litt frokost etterpå. En god treningstime står på agendaen litt seinere, og deretter på joggeskoshopping med yngste.


#5

Millen sa for siden:

God morgen. Kaffe på vei. Bursdags feiring og svensketur er dagens plan. Ja, også prøve å lese da.


#6

Skilpadda sa for siden:

Morn! Jeg skal på dag tre på sikkerhetskurs i pistolklubben. I går øvde vi på å skyte, og det var veldig gøy! Jeg har aldri vært i nærheten av et skytevåpen før, så jeg var litt spent både på hvordan det var og om jeg i det hele tatt kom til å treffe noe, og så var jeg jo faktisk riktig flink. Det var en ordentlig Pippi Langstrømpe-opplevelse. :D


#7

Candy Darling sa for siden:

Mornmorn! Poden skal på siste dag i konfirmasjonskurset. Må innrømme at det kjentes som en straff. For mor. :knegg: :gjesp:


#8

Blånn sa for siden:

Morn. Frokost inntatt og første kamp vunnet. Nå er jeg tilbake i hotellsenga igjen. :knegg:


#9

polarjenta sa for siden:

Morn,. Foreløpig bare meg oppe. Var på quiz i går kveld, og vi vant sannelig.

Plan for dagen er en kafetur, og masse avslapping.


#10

vixen sa for siden:

Våknet drit tidlig med piggtrådhals og vondt i brystet. Ikke tid til dette!!


#11

Trixie sa for siden:

Tidlig pån Blånn? :knegg:
Sent hjemme igår, allerede levert mellomste til frokost på cup, snart dugnadsarbeid resten av dagen. Men først: frokost.


#12

Mex sa for siden:

Oppe og vasker hus.


#13

Blånn sa for siden:

Kamp kl. 8 er ikke helt favoritten, nei... :knegg:


#14

Divine sa for siden:

Skilpadda: Fortell mer om pistolskyting! Høres spennende ut.

Jeg skal trene og deretter ha venninna mi på besøk. Hun brukte å være hos oss i helgene titt og ofte før, men nå er det ÅREVIS siden sist. Skal bli hyggelig. Satser på god mat, rødvin og film.


#15

007 sa for siden:

Vi var hos et vennepar på tapas og mengder med vin i går, så i dag er en slækk dag, kjenner jeg. Mannen er mer redusert enn meg, han satt nærmest verten og fikk stadig påfyll i glasset. :knegg:

Ellers er det mye grining over hunden. Hun er 12 år, til tider har jeg vært møkklei av hele hundeholdet, men kreftbeskjeden vi fikk torsdag var likevel fryktelig tung å få. Vi velger å gi henne to uker til, yngste skal på vinterferie i morgen og er helt knust for at vi må avlive. Jeg har lovet å vente til noen dager etter vinterferien så sant hunden er som nå.
Det kommer til å bli fryktelig tomt her uten voffsen, og tårene renner hele dagen. :trist:


#16

nolo sa for siden:

Så trist med voffsen, 007. :dakars:


#17

Skilpadda sa for siden:

Divine: Jeg har vært på sikkerhetskurs fordelt på 3 dager. Man må ha det for å få lov til å drive med skyting i pistolklubben, og jeg hadde lyst til å teste for å se hva jeg syntes - jeg har aldri prøvd før.

Torsdag kveld var bare teori, i går hadde vi tre timer med praktisk trening med skyting og fokus på sikkerhet, og i dag har vi trent på skytebanen i bortimot fem timer; mest pistolskyting, men vi fikk også prøve noen andre (luftpistol og revolver). Vi var 14 på kurset, og jeg var den eneste som aldri hadde skutt før, men det var god aldersfordeling og spredning i erfaring. Og det viste seg at jeg siktet og skjøt mye bedre enn i alle fall jeg selv ville regnet med.


#18

Anda sa for siden:

Så trist, 007. :dakars:


#19

Harriet Vane sa for siden:

Å, så leit med vofsen, 007! De blir jo familiemedlemmer, det gjør så vondt å miste dem.
Her er det rolig kveld etter rolig dag. Jeg har stort sett vært i hagen og ryddet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.