Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gymsalbursdag for ca. 25 førsteklassinger

#1

Appelsin sa for siden:

Noen som har gode ideer til aktiviteter? :hjelp:

Gutter, forresten.


#2

Fintdethei! sa for siden:

I en gymsal tror jeg du slipper billig unna, der kan de herje fritt. Skjønner de konseptet med kanonball i første klasse? Kanskje stafett med ertepose på hodet, krabbe som en krokodillestafett. Gymsal :hjerter:


#3

GinaK sa for siden:

Hinderløype i lag. Det er gøy. Ihvertfall å se på. Eldste min var i klassebursdag på det da de var ganske små og mamman jobbet på skole og hadde lånt gymsalen. :)


#4

Kirsebær sa for siden:

Hinderløype var stor suksess da vi hadde det. Vi sørget også for et par ekstra foreldre så vi hadde noen utplassert ved de mest «utsatte» hinderene.
Vi hadde også skattejakt.
Og frilek da vi var ferdig med hinderløyper, spising og skattejakt.

Kjør masse aktiviteter FØR spising , så sitter de i ro når det er mat og kaker


#5

Mjau sa for siden:

Her feires mange bursdager i gymsalen. Vi kjører ut klatretau, baller, bukker tjukkaser og det som er og lar de leke en halvtimes tid. Så er det mat. Så er det leking. Så er det kake og godtepose. Og leking.
Musikk på full guffe er også obligatorisk.

Vips, så har to timer fløyet og man kan moppen over gulvet og dra hjem med fornøyd jubilant.


#6

Malama sa for siden:

Vi har alle klasseselskap på skolen. Sender dem inn i gymsalen etterhvert som de kommer, det er klatretau, tjukkas evt med springbrett, baller og min mann som herjer med dem, sånn passe etter alder (de hadde ballkrig, alle som ville mot ham i den siste 5. klassebursdagen vi hadde. Alt av baller som kunne kastes, og gjengen gjemte seg bak tjukkasen reist opp i et hjørne... Vi har hatt noe roligere styr når de er mindre tror jeg. (Tja, første klasse med eldste var det fint vær og mange gikk ut og vi hadde en voksen for lite og noen sprutet ubevoktet cola utover hele klasserommet.....)

Pakkeåpning når de er små, etterhvert blir det bare konvolutter og de tar de like godt med hjem og Servering sånn når alle har kommet og alt er klart og tilbake i gymsalen etterhvert som de er ferdige og til de hentes.

Hadde med discokule og kjørte musikk og satte på den med mellomste et år, men det var jenteselskap da. I år skal hun ha hele klassen for hun feirer sammen med en gutt som fyller et par uker etter henne. Eldste feirer fast (etter det første året) sammen med en kompis som har bursdag et par uker før ham (altså før skolen begynner igjen, vår har bursdag ca akkurat når skolen begynner)

Feire sammen med noen er fint, da er det flere voksne. Og, når det er 25 stykker som kommer kan en fort regne med 25 selskaper i løpet av året? To i mnd? Greit å slå sammen noen.


#7

My sa for siden:

Her hadde vi gymsalbursdag i 2.klasse. Da hadde de blant annet ballonglek, med ballong knyttet fast i foten og om å gjøre å sprekke de andre sine og stå igjen med den eneste hele ballongen til slutt. Ellers husker jeg ikke om det var noe mer organisert. De gikk ut og lekte i skolegården etter en stund husker jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.