Timar sa for siden:
Vi skal spise middag en gjeng fra jobben, relativt uformelt, men på et litt ordentlig sted. Har dere forslag til restauranter som er i området Oslo S- Youngstorget og som det er litt gøy å gå på?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for generell diskusjon av temaer som ikke passer inn under andre kategorier.
Timar sa for siden:
Vi skal spise middag en gjeng fra jobben, relativt uformelt, men på et litt ordentlig sted. Har dere forslag til restauranter som er i området Oslo S- Youngstorget og som det er litt gøy å gå på?
Palmen sa for siden:
Taverna’n
amylin sa for siden:
Hva med Mathallen i Torggata bad?
Timar sa for siden:
Jeg har ikke vært der. Er det felles bord i midten slik som på den vanlige Mathallen? Hvordan er støynivået?
Tallulah sa for siden:
Det er såpass nytt at det er preget av lange køer, og det er street food, ikke restauranter som i Mathallen. Men dere er jo virkelig midt i matmekka, da!
Taco Republica: dødsdigg, men kanskje litt dyrt for storspiste?
Nightpig i Bernt Ankers gate
Arakataka, ikke ny, men god!
Lulu Lodge: sushi i nye Youngskvartalet
Nikay: peruansk-asiatisk i Folketeaterpassasjen. Kanskje litt små retter for sultne menn.
Ellers er jeg med Palmen på Tavernan. Vi ender ofte opp der når vi er en gjeng med litt ulikt nivå på matinteressen. Uformelt, hyggelig og god mat.
apan sa for siden:
Tavernan er jo veldig lettvint. Ikke så utrolig spennende, men egnet til formålet.
Jeg likte Night pig kjempegodt, men man kunne ikke bestille bord, og det er jo trangt da.
Tallulah sa for siden:
Tror man kan det nå.
apan sa for siden:
Åh? Er det nytt? Jeg var der i januar? Det var jo helt grei ventetid, men kanskje ikke ideelt for en jobbmiddag å vente i baren. Og så rakk jeg drikke altfor mye øl :knegg: .
Tallulah sa for siden:
:humre: Er du sikker på at du ikke bare overså det? Vi vurderte å gå dit i desember, og da tror jeg man kunne bestille bord. Man kunne hvertfall det nå i februar.
apan sa for siden:
Jeg drakk ikke øl da jeg planla besøket :knegg: . Det var ikke jeg som arrangerte det, det var noen som hadde vært der før. Det kan godt hende de ikke sjekket på nytt.
Tallulah sa for siden:
Dere var kanskje nede? Der er det bare walk-ins. Oppe er det reservasjoner.
apan sa for siden:
Nei, vi stod i kø nede og så sa de fra når det ble ledig oppe.
Timar sa for siden:
Jeg sjekket Night Pig I går, og da tok de i mot reservasjoner. :nemlig:
Ser at de kun har fast meny. Er maten slik at hvermandsen liker den?
Tusen takk for forslag! Jeg har mye igjen å oppleve i byen, altså!
apan sa for siden:
Det vil jeg egentlig ikke si. Man bør jo like litt annen mat enn biff og pizza liksom.
Timar sa for siden:
Hihi, ja, men hvis man er glad i asiatisk mat og sushi?
apan sa for siden:
Ja, da vil jeg tenke det er ok. Jeg syntes maten var kjempegod. Alle mine venner kunne jeg tatt med dit, men typisk ekstremt tradisjonelle kollegaer ville jeg tenkt at det passet dårligere for.
Timar sa for siden:
Vi tester Night Pig. Jeg gleder meg!!
Tusen takk for input!
Tjorven sa for siden:
Hvorfor har de ikke noen eksempelmeny liggende på nettsidene? Det hørtes jo veldig spennende ut, men jeg pleier å gjøre en del research før vi prøver nye steder og å lese menyen regner jeg som obligatorisk før jeg bestemmer meg.
Timar sa for siden:
Enig! Jeg kan ta bilde av menyen vi får.
Tallulah sa for siden:
Ford jeg tror den endrer seg fra dag til dag.
Tjorven sa for siden:
Ja, men jeg liker å få en indikasjon på smaksbilde, antall retter og, ikke minst, prisnivå.
Tallulah sa for siden:
Ja, enig i det. Jeg trodde jeg hadde sett pris på hjemmesiden deres, men nei. Den er ikke veldig informativ.
(fant forresten ut at de hadde begynt med booking for grupper under 9 personer i starten av februar via Facebooksiden deres. Mulig det var derfor vi ikke endte opp der i desember? Vi skulle på teater og var avhengig av å kunne booke bord).
Her er noen anmeldelser som gir litt ulike inntrykk:
www.godt.no/artikkel/24498808/restaurantanmeldelse-av-night-pig-koselig-nattegris (her står det prisnivå)
www.dagsavisen.no/oslo/uinspirerte-smaretter-1.1213338
www.dn.no/smak/restaurantguiden/izakaya/mat/restaurantguiden/japanske-snacks-med-sjarm/2-1-460015
apan sa for siden:
Det forklarer bookingspørsmålet ja, vi var 5 stk i januar.
Var det ikke 400 kroner for type husets meny? Jeg tror det. Eller man kan velge småretter selv.
Cumulus sa for siden:
Xhi lo. ☺️
Miss Norway sa for siden:
Jeg var på den nye Mathallen (Oslo Street Food) i Torggata i går, og digger konseptet. Litt som på Hawker centers for drm som kjenner det - sett deg på et (lang)bord og gå til en av de ørten bodene fra alle verdenshjørner og kjøp en porsjon av det du vil teste eller liker best. Noe for enhver smak. Men IKKE egnet for jobbsamtaler eller bli-kjent-med-prat i grupper; støynivået var helt sinnsykt! Gøy, og sånn det må være liksom, men umulig å snakke annet enn en-til-en. På en fredagskveld i hvert fall.
Tallulah sa for siden:
Det er masse superdigg der! Men fullt, høyt og bissi.
Timar sa for siden:
Ja, jeg var innom der tidlig en ettermiddag, og da var det overkommelig med folk og støy. Digger konseptet da! Masse godt å velge mellom. Jeg ble overrasket over hvor mye folk det var der, sånn i 14-tida, men det lover jo bra for fortsettelsen!
Tallulah sa for siden:
Jeg har vært der til lunsj et par ganger, og det er stappa fullt bare en halvtime etter de åpner. Nå er det jo både nyhetens interesse, og vinterferie da. Gleder meg til det blir uteservering til sommeren.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.