Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Se, han danser

#1

Charlie sa for siden:

Men Giske, altså. Stappteit! :duh:

:natta:


#2

Anikka sa for siden:

Selvinnsikt på høyt nivå... Tragisk.


#3

Millen sa for siden:

Hæ?



#5

Anne sa for siden:

Og eg lo! :slem: :knegg:
Han er så dum at han burde ikke få lov å gå på byen uten anstand.



#7

Anne sa for siden:

Iallfall ikke denne uken, vixen. Og for fremtiden kan han jo vurdere noen på sin egen alder. Han har jo ikke akkurat utseende med seg heller, så det er ikke derfor de unge kretser rundt ham.


#8

Blondie sa for siden:

Vi trenger ikke å bli usaklige og referere til utseendet, vel?
Det er mer enn nok å klandre Giske for uten å gå dit.

At han selv ikke innser at klubbliv ikke er noe sjakktrekk nå er jo bemerkelsesverdig i seg selv, at han igjen velger å danse med for unge damer er helt hjelpeløst. For meg beviser det bare at han fremdeles ikke har forstått hvor grensene går for en mann i hans posisjon. Han bør aldri ha noe tillitsverv. :niks:


#9

Anne sa for siden:

Sant nok :knegg: et øyeblikks svakhet. Var mer for å poengtere at det kanskje er mer ham som politiker de evt svermer for


#10

Darth sa for siden:

Dette sier den unge damen til nrk:
"– Videoen ser verre ut enn det var. Det var ikke noe mer enn en dans. Det var vi som tok kontakt med han, ikke omvendt. Det var ikke noe annet enn hyggelig tone. Vi opplevde det som uproblematisk og greit, og han gikk vel fra utestedet før vi gjorde, sier hun til NRK."

www.nrk.no/norge/kvinnen-som-danset-med-giske_-_-det-ser-verre-ut-enn-det-var-1.14441359

Jeg synes ikke Giske oppfører seg særlig lurt i denne saken, men samtidig så vet jeg ikke helt om jeg synes at han fortjener dette kjøret, spesielt ikke i denne saken.

Og er det ikke litt pussig at den fagforeningspersonen som varsler og sender videoer hist og pist, ikke tar kontakt med kvinnen det gjelder? "Fagforeningslederen har ikke tatt kontakt med kvinnen i videoen, og sier at han syns videoen taler for seg selv."


#11

Niobe sa for siden:

Fortjener og fortjener. Jeg synes oppmerksomheten rundt saken er riktig. For selv om han ikke har gjort noe graverende galt i dette tilfellet, så tyder det heller ikke på at han lært særlig mye av siste årets prosesser. Han utviser særdeles dårlig dømmekraft, og det må jo være tankevekkende for de som nå har tatt il orde for at han har en plass ved bordet igjen.


#12

Madicken sa for siden:

Han fortjener kjør, selv om denne siste saken muligens ble opphauset. I andre saker fortjener han definitivt både pes og kjør. :mad:


#13

Darth sa for siden:

Joda, men at noen er ute etter å ta han nå, det er vel ganske åpenbart. Akkurat dette oppslaget ser ut til å være svært urimelig. Mannen er jo et menneske, med familie - to barn f.eks. Jeg er veldig for at media skal passe på, men her har VG gått av skaftet.


#14

Blondie sa for siden:

Hans tilsvar publiserte han på FB for en time siden og det finnes ikke noe i det innlegget som tilsier at han forstår hvorfor dette er problematisk, etter mitt skjønn.


#15

Niobe sa for siden:

Der har du jo et annet poeng: Han er en mann med kone og barn, at han i en alder av 52 ikke klarer å vøre ute en kveld uten å bli avbildet i en situasjon der han har hendene på en yngre kvinne, det er dårlig dømmekraft. Om han hadde vært ute etter å bygge tillit, så hadde han holdt seg langt unna både alkohol og andre kvinner, for hendene hans har jo tydeligvis lett for å havne på dem. Det holder ikke at dette var «uskyldig», de fleste menn jeg kjenner klarer å la være, rett og slett.

Bevisbyrden er på hans side: Det er han som skal vise folket at han er tilliten verdig, ikke vi som skal vise at vi har tilstrekkelig tillit.


#16

Tjorven sa for siden:

Det er jo litt av greia, han skjønner ikke problemstillingen.

Jeg synes ikke at dette er særlig graverende, særlig hvis de han har danset med sier at de tok kontakt og at det meste var "greit nok". Men det hadde vært fint om han skjønte selv at dette ikke var så himla lurt.


#17

Chablis sa for siden:

Nå sier de han danset med, at dette var ok så da synes jeg dette blir litt storm i et vannglass.
Jeg synes det er rarere at fagforeningspersonen bare melder inn , uten å ha snakket med de involverte partene.


#18

Chablis sa for siden:

Enig med deg. :jupp:


#19

Adrienne sa for siden:

Uansett hvordan situasjonen ble oppfattet av den andre personen så er han blitt filmet mens han gnir seg godt inntil en annen dame (mens han ser en smule påseilet ut), og det burde han vite bedre enn å gjøre gitt situasjonen han har vært i og for så vidt fortsatt står i.

Filmen ligger ute på instagram, så jeg har sett den. Det er ikke en heldig situasjon å bli filmet i, for å si det sånn.


#20

Niobe sa for siden:

Han burde visst, og tatt høyde for, at det aldri kan bli noe annet enn storm av en sånn situasjon. Med hans forhistorie så har han ikke goodwill på dette området.


#21

Drømmedama sa for siden:

Jeg blir så oppriktig innmari overrasket over hvor dårlig gangsyn det er mulig å ha. Og ikke minst hvor mange som tydeligvis tenker at:"Hey - det der er en passende leder". Ser at han selv skyter(som vanlig) budbringeren, det er nesten så jeg blir imponert over at han ikke selv innser at han har ansvaret for den situasjonen han nå er i.


#22

-ea- sa for siden:

Dette! (min utheving)


#23

My sa for siden:

En ting er at han ikke gjorde noe galt, noe annet er om det er spesielt lurt, når du prøver å komme inn igjen og få verv. Enten forstår han ikke at det ikke tar seg ut, eller så forstår han det, men greier ikke å la være. Begge deler er problematisk.

De aller fleste menn på hans alder med kone og barn lever gode liv uten nattklubber og tett dansing med yngre damer, enda de ikke engang er i noens søkelys.


#24

vixen sa for siden:

Men han VET jo dette. Det er jo ikke sånn at det er ukjent for han at det foregår en veldig maktkamp i partiet og at absolutt alt brukes. Sant eller usant. Nettopp derfor birde han holdt seg hjemme med kone og barn. Og ikke på dansegulv midt på natta.


#25

sindrome sa for siden:

Jeg mener jeg leste at han var klar over at de ble filmet, dvs at de spurte om de kunne filme og han sa ja. Det er rart at han da ikke tenker over hvordan det kan fremstilles av andre i media. Jeg er mest glad for at dette ikke var et overtramp, men at alle parter opplevde det som uproblematisk, men at Giske ikke tenker seg om to ganger her er ikke så lurt.


#26

Adrienne sa for siden:

Det er akkurat det. Uansett hvordan man snur på det så kommer han ikke spesielt bra ut.

Jeg føler at Giske har brukt det siste året på å prøve å fremstå som mer voksen, moden, anlagt skjegg og se litt annerledes ut enn før, men så går han hen og gjør noe sånt som dette og så er han jo rett tilbake til der han var før, en person med veldig manglende dømmekraft. Og en sånn vil være ledende politiker?


#27

Tallulah sa for siden:

Jeg tror ikke Giske har skjønt denne saken i det hele tatt, og denne dansevideoen beviser jo det til fulle. Både måten han tolket og fremhevet APs uttalelse om at det ikke var deres jobb å fastslå om det var begått lovbrudd ("jeg er glad for at AP har fastslått at jeg ikke har gjort noe galt" :stuart: ), og "jeg har tatt straffen min" Hvilken straff? Dette handler ikke om å gjøre bot, det handler å om å forstå hva man har utsatt andre for og bygge opp tillit igjen! Og det viser denne dansevideoen at han slett ikke forstår.


#28

daffy sa for siden:

Hmm, episoden viser jo skikkelig dårlig dømmekraft av Giske.
Selv om akkurat denne episoden har mer preg av å være en oppjazzet dråpe enn av å være veldig graverende.

Han må jo ha mistet grepet . Kanskje feil å spekulere i, men det kan jo hende at det er AKAN-oppfølging han burde hatt.


#29

Tallulah sa for siden:

Mistet grepet? Han har jo alltid vært sånn. Han har bare ikke blitt konfrontert med det før.


#30

My sa for siden:

Om han nå ikke har et alkoholproblem (noe vi selvsagt ikke kan si at han har, eller bør spekulere i), så kan man vel trygt slå fast at han burde holde seg unna alkohol. Uten alkohol ville vel ingenting av dette ha skjedd. Så om ikke annet har han "alkoholproblem" i form av at alkohol har forårsaket store problemer.

Og enig med Tallullah, han kan ikke miste et grep han aldri har hatt. Og han har alltid vært kjent for å være glad i fest og damer. Men der man nå skulle forvente at han kanskje hadde tatt grep, så har han tydeligvis ikke gjort det.


#31

Blondie sa for siden:

Nettopp, det har bare vært en snakkis. Litt sånn ‘høhø, pass på å ikke være alene med han. :blunk-blink:’ i miljøet i årevis.


#32

daffy sa for siden:

Nå så jeg videoen. Jøye. Med mistet grepet mente jeg at for å komme dit han har kommet må han vel ha hatt en viss evne til å spille spillet, vite når hva er greit å gjør og hvem som ikke bør se eller høre hva.

Å danse/ gnikke seg inntil en ung, beruset jente samtidig som han gliser i kamera viser jo en total mangel på dømmekraft når det gjelder å forvalte eget omdømme.


#33

Tallulah sa for siden:

Nei, det er samfunnet som har endret seg. #metoo la ansvarer der det burde ligge, i stedet for før, hvor jentene bare fikk beskjed om å passe seg.


#34

daffy sa for siden:

Det er jeg selvfølgelig helt enig i. Men også når man ser helt bort fra Giskes manglende moral og etikk mener jeg det ser ut som Giske har mistet grepet om hvordan han fremstår. Det at han som tidligere har vært "spiller" nummer 1 i AP ikke ser ut til å ha fanget opp at spillereglene har flyttet seg det siste året er jo veldig merkelig. Hvis han hadde vært sitt gamle, kyniske jeg hadde han tilpasset spillet sitt.

Skjegg og mer seriøs fremtoning det siste året er jo helt i tråd med en kald, kalkulert vurdering av hva som skal til for å vinne tilbake tillit. Opptreden på lørdag er en kortslutning i helt motsatt retning. Noe har skjedd.


#35

sindrome sa for siden:

fra Dagbladet

Det blir interessant om denne episoden faktisk er dråpen som får begeret til å renne over. Tenk så frustrerende for de som faktisk er opptatt av politikk og vil gå videre, komme forbi den splittelsen som eksisterer i partiet i dag, og som med dette ikke bare kan ignoreres.


#36

Madicken sa for siden:

Atte hva? Det er da ikke greit å spekulere i sånt. Han er en dust og særdeles lite smart når det kommer til kombinasjonen damer, alkohol og sene kvelder, men jeg synes virkelig ikke det er greit å gi ham alkoholiker-stempelet av den grunn.



#38

Pelle sa for siden:

Men først sa hun dette:

– Vi danset og hadde det hyggelig, så ble det litt mye, så jeg og venninnen min dro derfra, sier hun til VG.

www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0E1Kl2/tillitsvalgt-sendte-ny-bekymringsmelding-om-trond-giske?utm_content=recirculation-matrix&utm_source=m6q1BE

Man kan oppføre seg som en dust uten at det er ulovlig. Tilliten min får man imidlertid IKKE.


#39

sindrome sa for siden:

Nå har jeg sett videoen og jeg må si jeg lurer på hvordan han tenkte det skulle være en god ide. Fra Hegnar.no:

(Min utheving)

At det er konstant trykk om å få ta selfier og bilder med ham, det er det sikkert. Men betyr det at du ikke skal tenke gjennom hvordan du fremstår på bildene/videoene? Som politiker, som politiker med en #metoo-skandale bak deg? Jeg vil ikke at han skal være en politiker, for jeg tviler på hans evner til å ta gode valg.


#40

sindrome sa for siden:

Aftenposten melder nuh at Giske er bedt om å vurdere sitt kandidatur. Jeg krysser fingrene. Det er ikke greit at han skal få nye, høye tillitsverv. Dette er en situasjon der Trøndelag AP kan vise at #metoo har konsekvenser (selvom jeg skulle sett at de hadde satt ned foten tidligere) og vise hele landet at de skjønner at Giske ikke er klar. Mulig han ikke blir klar, men det må i alle fall gå lengre tid før han kan avansere oppover igjen.


#41

sindrome sa for siden:

Jeg lurer på om han som varslet om dette ventet med å slippe denne videoen til VG til det ble klart om Giske ble innstilt av Trøndelag AP. I så fall, well played!


#42

Blondie sa for siden:

Helt enig, vi må diskutere på et redelig nivå.


#43

My sa for siden:

Ja, det blir jo litt på linje med å legge ut et bilde av seg selv i åpne, sosiale media, utkledt som indianer på vei til karneval, når du er finansminister i ett av verdens rikeste land, og ønsker å bli tatt seriøst internasjonalt. Også deretter bli indignert over at det kommer reaksjoner. Det er ikke ulovlig å kle seg ut som indianer heller (bare det at man i det hele tatt har karneval i finansdepartementet er kanskje noe man ikke trenger å spre rundt til hele verden). Men er det et klokt valg?

Det er snakk om en bevissthet om hvordan man framstår utad. Vi lever heldigvis ikke i et diktatur, så det er i viktig å framstå på en måte som gjør at folk får tillit til at man vil gjøre riktige og kloke valg for landet, hvis man har mål om å komme langt i politikken. Mangler man evne til å se seg selv utenfra så stiller man med et stort handicap. Når folk begynner å stille krav til respekt og oppførsel på en annen måte enn det som har vært gjort tidligere, så bør man greie å justere seg deretter, hvis man har vært av dem som ikke har brydd seg om sånt tidligere. Har man ikke denne evnen så har man kanskje ikke det som skal til for å gjøre en god jobb som politiker heller.


#44

sindrome sa for siden:

Jeg lurer også på hvordan Haddy oppfatter dette. Hun har støttet ham gjennom hele dette, de har akkurat forlovet seg, noe jeg oppfattet som et steg i Giskes omdømmebygging for å vise at han er i et seriøst forhold, gjør voksne ting etc. Så skjer dette. Og som mange har sagt, videoen i seg selv er ikke så ille, men hadde jeg vært Haddy så hadde jeg ikke vært så imponert over forloveden min. For det han utsetter seg selv for utsetter han jo også henne for.


#45

Luftslottet sa for siden:

:gal:

Kommentaren fra lederen i Oslo Arbeidersamfunn oppsummerer min mening om saken:

www.aftenposten.no/norge/politikk/i/oRqAAB/Leder-i-Aps-storste-lag---Giske-burde-forlatt-Ap-i-skam

Det har Giske aldri vært, og viser det her igjen og igjen. Klarer han ikke å ta gode valg på egne vegne, bør han på ingen måte få ta valg på vegne av flere av oss. :koko:


#46

daffy sa for siden:

Ok, jeg tar den og har slettet avsnittet med spekulasjon i hans helseproblem.
Jeg ser det var unødvendig å dra inn det perspektivet på en enkeltperson.

Det var ikke meningen å helle olje på Giskebålet egentlig. Mer å løfte at arbeidsgivere har et ansvar når alkohol blir elefanten i rommet. Det er ikke en omsorgsfull holdning å ikke ta tak hvis ansatte/ tillitsvalgte gjentatte ganger utviser problematisk adferd etter alkoholbruk. Hverken overfor alkoholbrukeren eller de han/ hun forulemper på veien. Det tenker jeg var et gjennomgående mønster i mange av varslersakene i fjor.


#47

Tjorven sa for siden:

Jeg tenkte også litt på dette. Jeg kjenner at det egentlig er greit for meg at mannen min danser med andre damer hvis han er på byen, men jeg hadde ikke hatt noen lyst eller interesse av å se film av det i etterkant. Det er atferd jeg kunne levd med selv om jeg ikke synes det er supert. Men hun må i tillegg forsvare det offentlig. Sånn sett setter han kjæresten sin i en utrolig ubehagelig situasjon også.


#48

Strå sa for siden:

Hva betyr FTW. Hilsen gammel og grå.


#49

sindrome sa for siden:

For the win (har lært det her inne.)


#50

Strå sa for siden:

Okay takk.

Giske har ikke gjort noe ulovlig, men det er ikke dermed sagt at han fortjener tillit, dvs nye verv. Trøndelag Ap er gærne om de velger ham til noe som helst. Han må lære seg oppførsel først.


#51

Tallulah sa for siden:

Sånn og forstå, da skjønner jeg hva du mener. Ja, det er på sett og vis merkelig, men jeg tror det kjennetegner mange av mennene i #metoo-skandalene. De skjønner rett og slett ikke priviliegiet sitt. De ser ikke at de har det, og de ser ikke at det er noe galt i at de har det.

Nei, det er det. Jeg hadde vært utrolig lite komfy med å se en video av mannen min hvor han danser sånn med en annen dame. Hendene hans er plassert veldig nær underlivet hennes. Men vi har selvsagt ulike grenser i ekteskap. Det som er greit for noen er utafor hos andre. Det er jo et bredt normalbegrep her, og det bør det jo være.


#52

Pelle sa for siden:

Den filmen kan jo være helt ok om den var av Tore trucksjåfør eller Kåre kommunekontormann i en privat setting. Men ikke av en som vil ha masse tillit og renvaske seg for kvinnetafsing.


#53

Tjorven sa for siden:

Disclaimer: Jeg har ikke sett videoen. Det er mulig det er verre enn jeg innbiller meg.


#54

Adrienne sa for siden:

Nettavis har filmen i en av sine nyhetssaker. Den finnes også på instakontoen nachspiel.


#55

sindrome sa for siden:

Jeg tror ikke den er verre enn du innbiller deg. Jeg syntes den var bedre enn jeg fryktet. Men den var ikke bra for Giske og det tror jeg alle er enige om.


#56

sindrome sa for siden:

Du kan finne den via hegnar-linken jeg hadde i et tidligere innlegg, hvis du vil se den. Jeg kviet meg, men fant ut at det var bedre at jeg visste hva jeg snakket om enn at jeg skulle ha mange ulike scenarier i hodet mitt.


#57

Tjorven sa for siden:

Jeg kjenner at jeg ikke har noe lyst til å bidra med nok et klikk.


#58

Bluen sa for siden:

Jeg gikk på YouTube og søkte på "Giske dans". Bingo. :sparke:

Akkurat dette. :jupp:


#59

Tjorven sa for siden:

Det var dette jeg prøvde å si noe om, men relaterte det til meg og mitt.

Jeg innbiller meg at det er som en litt klein scene fra Charterfeber. Ille nok, men til å overleve.


#60

Blondie sa for siden:

Jeg hadde vel først og fremst tenkt fyllerør hvis det hadde vært av ukjente mennesker.


#61

Tallulah sa for siden:

Japp.


#62

sindrome sa for siden:

Chat Noir, med Atle Antonsen og Bård Tufte har [URL="https://www.facebook.com/chatnoirteater/?tn=kC-R&eid=ARASX9Gmn2fl0OoabCTOu1KVMrFoCg2FfnL3qY0WbBrr8-vMrtUQVBSPTV-z2tkcSgQ5jjIe-VRIGx4Y&hc_ref=ARRnH0MJZlnrGbERIZfsfBOuxlxkpTXK4Syh8AEUoVWlDGfysCXkq53SBJda6vNLZII&fref=nf&xts[0]=68.ARDRC-CDh14ttMmZYSdQemP0SV1bZLT7kFHwXiQzbdbgDkf22ToXkDvYDTelDzmEsg_55ia9p2TS-ip3zAStBCepEpDP1ATXWUG96Hf65WJOzP_nZrgirAsqJyPnsnoOBiJAdduHKdrw4A3rBzV73mR7YJDbxeq5Gkk3iu58BgGQh9lIGMqk15YccWV31fXf9hXByuUNZkaW7zcCu4_t57Sky3Dl4fiug9DkT2VbwITeaJlkc8NXqNofR5-6Il73t0AAEhYkHtJmIU_T75p9CDFSU0GFbjP3k7B5M1ItH-rJ14UKgLuLyL_LlT_f_hE30AY4gAHQwSPVACncLZgp3k_xkY-3AhNZpgu2wu331i-n1JsmVAoKdJRk8RF5fpjJcQ"]gitt meg noe å le av[/URL] på facebook :knegg:


#63

sindrome sa for siden:

Fin for å få et innblikk i Giske-videoen uten å bidra til klikk ;)


#64

sindrome sa for siden:

Der la akkurat Trond Giske ut at han ikke lenger er enstemming innstilt som leder av arbeidsutvalget. Så dansevideoen fikk konsekvenser.



#66

sindrome sa for siden:

Og det er helt sant.


#67

sindrome sa for siden:

DN: "Han ville bli statsminister i Norge, men endte som selfiekonge på Bar Vulkan."

Jeg trekkes mellom å synes at alle overskriftene er som fortjent, og at nå er det nok, nå kan vi sette strek. Giske ble straffet av egne for dette og nå kan vi fokusere på viktigere ting. Samtidig så ser jeg jo at han kom tilbake så altfor fort etter forrige runde at jeg på en måte ønsker denne offentlige refsingen velkommen i håp om at han og hans støttespillere skal forstå at han ikke kan forvente å komme tilbake som om ingenting har skjedd, eller uten å faktisk vise at han har forstår hva det er han har gjort galt. Det ser jo ikke ut til at han forstår det ennå. Jeg lurer på hva som kommer til å være de langsiktige konsekvensene for ham og AP av denne 6 sekunders lange videoen.


#68

GinaK sa for siden:

Har vært opptatt i hele dag så kommer sent inn..
Jeg har lyst til å se den videoen men finner den ikke noe sted? Noen som vil sende en link? :o


#69

Bluen sa for siden:

Det er flere tips tidligere i tråden.



#71

Tallulah sa for siden:

Trenger vi å gi resett klikk? Virkelig?


#72

Carpe Diem sa for siden:

Det blir jo en annen diskusjon, som vi nok har samme syn på. Jeg klikker meg vanligvis heller ikke inn dit ;)

Men nå var det den linken jeg hadde tilgjengelig som var sladdet. Linken på Youtube anonymiserer ikke jenta han danser med, og jeg ønsker derfor ikke å dele den videre.
Har du en annen link, så legg den gjerne ut, så skal jeg slette denne :værsågod:


#73

Tallulah sa for siden:

Nei, jeg har ikke noen interesse av å legge ut noen lenke. Det står allerede flere steder i tråden hvordan man kan de videoen, uten å gi resett klikk. :)

Jeg syns faktusk det er et stort poeng å ikke gi dem klikk. De er noe av det verste vi har på mediefronten og klikk gir dem midler.


#74

Chablis sa for siden:

Selvsagt var det ikke lurt, det sa vel han også.


#75

sindrome sa for siden:

Jeg har klikket en del rundt på linker om Giske, helt tilbake til 9. februar i fjor, da han holdt talen i Orkanger på sitt comeback etter sykmeldingen. Der kom jeg over en video der Jorodd Asphjell snakker begeistret om hvor god talen er og hvordan Giske er et så stort menneske som kan rose varslerne for å tørre å stå fram og hvor flott det er at han vil legge det bak seg og se framover og se på hva som er best for partiet. Dette er da samme mann som Giske var ute med på lørdag, og som i dag må stå fram og si at Giske ikke lenger har tillit i Trøndelag AP pga sin oppførsel. Lurer på hvordan han har det i dag. Jeg vil gjette på at han er en av støttespillerne til Giske som iflg media er frustrerte og lei.

Støre var også ganske klar i sine svar om Giske da han ble intervjuet. Er du lei bråk rundt Giske: Ja. Hva synes du om oppførselen i videoen: (tatt i betrakning bakteppet) Ikke bra. Han sa rett ut at Giske ikke har tillit til å inneha verv. Og dette fra en av to partitopper som skrev at det ikke lå noen hinder i veien for full deltakelse i partiet for bare et par uker siden.

Jeg lurer så på hva som foregår i hodet på Giske nå. Forstår han virkelig hva konsekvensene av varslersaken er nå, når han ser hvordan andre i hans egen politiske sfære jobber ganske hardt for å stoppe hans avansement i politikken? For varslingen kommer fra LO - APs store samarbeidspartner, ikke fra høyresiden. I tillegg så har jo kvinnepolitiske representanter for AP i flere fylker gått ut i avisene og sagt ifra høyt at de synes det er for tidlig at han velges inn i tillitsverv, i forkant av innstillingen som nesten skjedde.
Tenker han fremdeles at han skal gjøre comeback, men bare senere? For et drama!



#77

Java sa for siden:

Ekstremt dårlig dømmekraft av Giske. Selvsagt er det et mediekjør, men at han ikke skjønner st han burde holde seg langt unna sånne situasjoner viser at han ikke skjønner hva det handler om.

Men hva i alle dager holder VG på med? «Følger ikke opp bekymringsmelding» er stor overskrift nå. Er det noe mer partiledelsen burde følge opp? Er det virkelig en stor overskrift at de ikke følger opp? Videoen er sendt, jenta sier at det ikke var er problem, valgkomiteen har vraket Giske. Handler det om å skape et inntrykk av at Ap tar lett på dette?


#78

sindrome sa for siden:

Oh no! Nå er Giske på NRK, live, for å forklare hvorfor han stilte opp på denne videoen. Han sier at det ikke var lurt, men såklart ikke noe om hvorfor det ikke var lurt. Jeg tror ikke han har lært noe. Der sa han at han ikke setter videoen i sammenhengen med varslersakene...


#79

-ea- sa for siden:

Jeg så det innslaget, Sindrome. "Helt uproblematisk," sto han og sa. Og eg lo!


#80

sindrome sa for siden:

To-og-femti år! Og ser ikkje konsekvensane av sine eigne handlingar! Og vi lo, og vi gråt, og vi lo! :gal:


#81

Candy Darling sa for siden:

Altså, jeg hadde blitt sur hvis hadde sett en video med mannen min med så unge jenter på denne måten, faktisk. Hvis han hadde hatt samme type track-record som Giske, hadde jeg den videoen fått meg skilt. Det er bare så helt utenkelig at han hadde gjort det.

Selvsagt er det ikke ulovlig eller spesielt uetisk eller bryter partiregler, men det bare sier noe om hvem han er. Og som Eilertsen sier; tillit er ikke noe man kan kreve, det er noe man må gjøre seg fortjent til. Det ser det ikke ut som Giske har forstått.

Jada, det har nok vært et hardkjør. Men dette er en situasjon han har satt seg i helt selv. Jeg må ærlig innrømme at jeg håper dette var siste gang jeg ser et sleskt bilde av ham sammen med purunge jenter, og jeg håper i hvert fall at han aldri kommer i en maktposisjon overfor noen noensinne igjen.


#82

Appelsin sa for siden:

Jeg så intervjuet på nrk og tenker også at han overhodet ikke har skjønt poenget. Tenk om han bare kunne dratt en "faen, jeg er en kronidiot".
Maktkamp, mæhæ, jammen, klart det er skikkelige folk som ønsker å ta plassen hans.


#83

Madicken sa for siden:

Jeg synes at en noenogfemti-åring med kul kone og baby hjemme uansett ikke bør lar seg avbilde fjolleklinedansende med tjueåring på bar. Uansett, og særdeles ikke når man har en historie og potensielle verv som det Giske har. Jeg synes denne saken og utfallet av den er nokså enkel, og Giske burde, selv om alt (inkludert dagens intervjuer) tyder på at han dessverre ikke skjønner det: Let it go, Giske, det er på tide å rusle hjem.


#84

sindrome sa for siden:

Og hele: det hadde vært uhøflig å si nei til å ta selfie-greia. Klart han ta selfie med alle og enhver, men det går an å ta regien hvis en ung dame foreslår noe som du kanskje bør skjønne at ikke kommer til å se bra ut og derfor kommer til å komme ut. Jeg har tatt mange selfier, med mange andre og av en eller annen grunn er ingen av dem i den posituren som Giske ble filmet i. Han fremsto ikke bedre etter intervjuet på NRK.


#85

Pøblis sa for siden:

Jeg ble bare helt sånn:sjokk::sjokk::sjokk: når jeg så ham live på NRK. Han har virkelig ikke skjønt noen ting. Fullstendig blottet for dømmekraft.

Jeg synes oppriktig synd på Haddy, men synes har har oppført seg helt fullstendig idiotisk.

Og å skylde på maktkamp? Det er vel ærlig og redelig nok å ønske seg et parti med et landsstyre bestående av folk MED integritet?


#86

Blåbær sa for siden:

Jaja, han viser at han ikke er den smarteste skuffen på kjøkkenet. Dette er forhåpentligvis den siste dråpen fra hans kant.

Men fra en som ikke er Støre sin største fan syns jeg han var tydelig og svarte bra på de spørsmålene han fikk fra VG.


#87

sindrome sa for siden:

Jeg er med Pøblis på alle punkter.


#88

sindrome sa for siden:

Nå fikk i alle fall Støre en god anledning til å ta avstand fra Giske og det var litt godt kjente jeg.


#89

Pamina sa for siden:

Han bekrefter jo til gangs at han ikke skjønner at han har tråkket over mange unge kvinners grenser og at han ikke inngir tillit til noen andre enn de som er boldfans. (Jeg fatter ikke at han har noen, og det skjønner jeg jo ikke når det gjelder Trumå heller - det er i grunnen skremmende likt hvordan de to møter motstand og ikke evner å at ansvar for egne handlinger.)

At han skylder på maktkamp og lar være å ta inn over seg at han er ansvarlig for sinehandliger. Å stadig innta martyrrollen når du bør ta ansvar og legge deg flat, det sømmer seg ikke en som ønsker seg politiske verv.

Håper jeg slipper å lese en eneste sak om "mannen" på lenge.


#90

sindrome sa for siden:

Det er ikke vanskelig å kjøre maktkamp når han gir motstanderne sine så gode kort å spille med. Dette la han opp til helt selv.
Hadde det vært noen som hadde gravd opp noe gammelt grums om han eller noe så kunne hovedfokus vært på maktkamp, men her var det kun hans egen dårlige dømmekraft og oppførsel som felte ham. Og at han kan stå på tv og ikke ta noe ansvar og dermed bevise at han ikke skjønner greia i det hele tatt, det er flaut. Ikke minst for de som har støttet han og jobbet for comebacket hans.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.