kiki sa for siden:
Hvor lenge skal grønnsaker som blomkål og brokkoli dampes? :blond:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
kiki sa for siden:
Hvor lenge skal grønnsaker som blomkål og brokkoli dampes? :blond:
Fruktflua sa for siden:
Jeg pleier å dampe brokkoli i ca 7-10 minutter - alt ettersom hva slags konsistens jeg vil ha den dagen. Noen ganger er det godt med litt "sprø" grønnsaker, mens det andre ganger er godt med gjennomdampede grønnsaker.
annemede sa for siden:
Jeg ville dampet de 20-30 min, ellers får jeg så enorme mengder med luft i magen. :deler:
Hyacinth sa for siden:
Har aldri tatt tiden, jeg. Det er ferdig når man kjenner med en skarp kniv at den er akkurat passe. :D
Ema sa for siden:
Den metoden bruker jeg også, Kniv og gaffel er gode redskaper:ja:
kiki sa for siden:
Takk for svar! :)
Jeg dampet dem i 11 min, det var litt for lenge. Så neste gang blir det 7-8 min.
Luft er en litt negativ ting med masse grønnsaker ja...Man må lide for "sunnheten". :p
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.