Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Damping av grønnsaker

#1

kiki sa for siden:

Hvor lenge skal grønnsaker som blomkål og brokkoli dampes? :blond:


#2

Fruktflua sa for siden:

Jeg pleier å dampe brokkoli i ca 7-10 minutter - alt ettersom hva slags konsistens jeg vil ha den dagen. Noen ganger er det godt med litt "sprø" grønnsaker, mens det andre ganger er godt med gjennomdampede grønnsaker.


#3

annemede sa for siden:

Jeg ville dampet de 20-30 min, ellers får jeg så enorme mengder med luft i magen. :deler:


#4

Hyacinth sa for siden:

Har aldri tatt tiden, jeg. Det er ferdig når man kjenner med en skarp kniv at den er akkurat passe. :D


#5

Ema sa for siden:

Den metoden bruker jeg også, Kniv og gaffel er gode redskaper:ja:


#6

kiki sa for siden:

Takk for svar! :)

Jeg dampet dem i 11 min, det var litt for lenge. Så neste gang blir det 7-8 min.

Luft er en litt negativ ting med masse grønnsaker ja...Man må lide for "sunnheten". :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.