Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når Huawei P20 pro ikke vil kobles til bluetooth-enheter

#1

LilleT sa for siden:

:gaah:

Telefonen min nekter plutselig å koble seg til andre bluetooth-enheter. Det vil si, den er ikke helt konsekvent, for bilstereoen kobler den seg fortsatt til. Alle andre enheter som den tidligere har vært sammenkoblet med fungerer ikke lenger. De kommer opp som søkbare, men når jeg forsøker å koble dem til får jeg meldingen "Sørg for at bluetooth-enheten er i paringsmodus", selv om de er påskrudd og funker på andre telefoner.

Er det noen som har vært borti noe tilsvarende, eventuelt har tips til hvordan jeg kan forsøke å løse dette?


#2

Timar sa for siden:

Prøvd å restarte alle dingsen? Min mate p20 har gjort det samme, tror jeg, men det løser seg med idiotknappen.


#3

LilleT sa for siden:

Ja, det er forsøkt. Vurderer å fabrikktilbakestille mobilen, men ettersom bluetooth kobler seg til bilstereoen tenker jeg at det kanskje ikke er noen vits? :vetikke:


#4

Nera sa for siden:

Har du forsøkt å fjerne de aktuelle paringene, og så pare på nytt igjen?


#5

LilleT sa for siden:

Ja, det er kun bilstereoen som står som paret. Andre dingser kommer bare opp som tilgjengelige når jeg søker, men de lar seg altså ikke koble til.


#6

Timar sa for siden:

Jeg sleit som sagt med det samme, men det gikk jo over, bare ikke der og da. Husker dog ikke at jeg gjorde noe annet enn bluetooth av og på noen ganger og tok tiden til hjelp..


#7

LilleT sa for siden:

Dette har vart noen uker, men det er jo fortsatt lov å håpe. I går ble jeg så sur at jeg droppet å dra på treningssenteret ettersom jeg ikke fikk koblet til det trådløse headsettet. :sparke:


#8

Timar sa for siden:

Det skjønner jeg godt. Jeg hørte noe om at Huawei sliter med bluetooth, for enkelte, og har i grunnen vært glad for at det stort sett har fungert hos meg.

Har du vært i kontakt med support? Det tok ikke mange uker for min del, mer at det funket neste gang jeg prøvde, tror jeg..


#9

LilleT sa for siden:

Ikke vært i kontakt med support ennå, nei. Kanskje jeg får gjøre et forsøk der.

Takk for svar!


#10

MissS sa for siden:

Jeg opplever det samme (mate pro 10). Det startet for noen uker siden. Utrolig irriterende. Har forsøkt å kople fra, slette paring osv til ingen nytte.


#11

LilleT sa for siden:

Hm, vi får holde hverandre oppdatert.


#12

MissS sa for siden:

Jepp!


#13

mrc sa for siden:

Ikke opplevd lignende problemer. Har min P20 Pro pairet opp mot bil, to høyttalere, to Sony-headset, PC og smartklokke. Ei opplevd noe forskjell her i forbindelsene med at telefonen fikk Android 9 for et par-tre uker siden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.