Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tror dere at dere kan påvirke gjennom div. aktiviteter?

#1

him sa for siden:

Tenkte på det tidligere i forbindelse med at jeg så at kvinnegrupp Ottar hadde en aksjon med "send truser til Erna" (i forhold til abortloven, mener jeg) og nå så jeg en oppfordring til å sende inn en henstilling til riksadvokaten i forbindelse med en domsak ("Moren til Angelica"-saken).

Selv har jeg ikke deltatt i hverken det ene eller det andre. Har alltid tenkt at det er liten gjennomslagskraft i denne typer aksjoner, men jeg opplever at dette endres nå. På grunn av media får man et mikrofonstativ som gir høyere volum.

Hva tenker dere? Gir aksjoner noe resultat? (Kom gjerne med eksempler) Deltar dere selv i aksjoner? Hvis ja, hvilke? Og hvorfor? (Det mangler jo ikke på saker å engasjere seg i, så man må jo gjøre et utvalg)


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg sender en del e-poster som Amnesty tar initiativ til, og da blir jeg veldig glad de gangene vi får beskjed om at folk er frigitt. Så ja, jeg gjør sånt og har tro på at det kan gjøre en forskjell.


#3

Drømmedama sa for siden:

Akkurat dette gjør jeg også.
Jeg gikk også i tog for å beholde abortloven uendret.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.