Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Er det noen som har en skiftenøkkel? Eller ladekabel? Robert har sluttet å virke. :eek:


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Lurte litt på hvor Robert hadde blitt av ja.:knegg: Alene oppe, både mine barn og overnattingsgjesten til storebror sover. Jeg ser på skivm og surfer litt rundt på nett.


#3

Blondie sa for siden:

Roboter, ass. :skuffet: Best å gjøre jobben selv.

Jeg har rukket å gå morgentur, sett på ny episode av Heimebane, spist frokost, rettet litt og sett på ski. Nå føler jeg meg så effektiv at jeg lurer på om resten av dagen skal bestå av kun slaraffenliv. Blir en rusletur med pelsen på et tidspunkt, men i det været her er det bare deilig påfyll.


#4

Millen sa for siden:

God morgen. Kaffe inntatt på senga uten noen spesiell grunn ( mannen ordnet) og surfet litt på nett.
Dagens plan er organisere og fryse det som ble kjøpt i Sverige igår og idag må jeg lese pensum. Luftetur må jeg og ut på.
Her henger tåka tukt og jeg vil ha sol nå!


#5

Timar sa for siden:

Vi har startet dagen med årets siste bursdagsfrokost. Superstolt nybakt 10-åring i hus!!

Vi skal ut på litt aktiviteter og middag i dag, og så må jeg jobbe i kveld. Hadde egentlig sett for meg en vårdag med tur i Frognerparken, men enn så lenge er det ikke mye god vårfølelse i været, så mulig det blir inne aktiviteter.


#6

millact sa for siden:

Gratulerer med tiåring, Timar!

Her i sør er det blå himmel og vår. Vi skal snart pakke sekk og dra på tur i skogen med vennefamilie.


#7

Candy Darling sa for siden:

Er det sol hos deg, Blondie? Her er det det verste været jeg kan tenke meg om vinteren, sørpe og tåke. :mumle:

Hurra for timartiåring!


#8

007 sa for siden:

Gratulerer med 10-åring. :fløyte:

I dag reiser mellomste tilbake til folkehøyskolen etter endt vinterferie, og yngste drar til Budapest med venninnen og familien. Meg, mannen og hunden drar til fjells noen dager, håper det er greit skiføre.

Litt ustabil følelsesmessig med unger som drar, hund som er syk og mensen. Tror jeg må ta meg en tur på treningssenteret og se om jeg får løpt og trent av meg litt nedstemthet.


#9

Blondie sa for siden:

Var bare tåke i morges, nå er det påskestemning.


#10

Frøy sa for siden:

Her jobbes det med historieoppgave, ser litt på VM også blir det komle litt senere, med brownies og is til dessert. Har innført skikkelige søndagsmiddager med dessert med stor suksess.


#11

Fersken sa for siden:

Det er tåkete på sørvestlandet også, men jeg har hatt vårfølelse helt siden jeg så både snøklokker, påskeliljer og utsprunget blomster på en rododendron her i borettslaget tidligere denne uken.


#12

Bluen sa for siden:

Strålende sol her i lavlandet/kuldehølet. :D


#13

vixen sa for siden:

Lite søvn i natt pga feber. Har tatt ibux og føler meg bedre nå. Krysser fingre for at jeg er frisk nok til jobb i morgen. Har så vannvittig mye å gjøre, men har jeg feber inatt også så må jeg jo bli hjemme.


#14

Candy Darling sa for siden:

Der kom solen til Høiden også! :vilha:

Da må jeg vel ut en tur. :iiik:


#15

Eia sa for siden:

Gratulerer med tiåring, Timar! :ballonger:

Siste hyttedag i dag. Gårsdagen ble en stor suksess, med 10 stk. totalt på god og lang skitur i strålende solskinn, og med burgergrilling på bål og hoppbakkelaging på de unge håpefulle, og i det hele tatt.

Oppsummert: fin vinterferie med mange skiturer og godt selskap.

Nå skal jeg lage pannekakerøre og omelett (til de voksne), og så blir det nedpakking i sakte tempo mens gutta streamer fotballkamp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.