Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

En uke til vinterferie, overlever vel det.


#3

Blondie sa for siden:

Her er vinterferien ferdig med et brak, nå er det bare å virke igjen. Gameface on! Jeg liker egentlig best hverdager, må minne meg selv på det. :knegg:


#4

Eia sa for siden:

Fin kortversjon av vinterferie er over, og det er visst vinteren også. Ja, ja.

Hverdag, ja. Mer kaffe, altså. :jupp:


#5

Tjorven sa for siden:

Vinterferien er over, men jeg har en datter som hoster så det rister i hele leiligheten. Hun påstår at hun er frisk nok til å gå på skolen, men jeg har gitt henne beskjed om å gå på apoteket i storefri og kjøpe zyx. Er 14-åringer gamle nok til å kjøpe det på egenhånd?


#6

Mex sa for siden:

Hardt å dra på jobb når resten av huset har ferie og kan ligge og dra seg til langt på dag.
Barnevakten kom fra vestlandet i går, så nå er det bare for oss som ikke har ferie å tenke på oss selv på morgenkvisten.


#7

vixen sa for siden:

Ungene har fri, jeg har influensa og mannen er borte på jobb. Tipp topp kombinasjon.


#8

Frk_Fryd sa for siden:

Ungene har fri, men er på hytta med besteforeldre, så da benytter jeg sjansen til å legge inn noen ekstra timer på jobb. Nesten ferie det også. :knegg:


#9

Fersken sa for siden:

Ungene har vinterferie, de og mannen skal legge gulv i gangen i dag. Jeg sitter på jobb og skriver lister.


#10

star sa for siden:

Det tok tid å komme ut av senga i dag ja, for ungas del altså.


#11

Input sa for siden:

8-åringen og mannen var veldig zombie-liknende når de sto opp i morges, mens for meg gikk det greiere. Jeg våknet av fuglesang, og da blir alt hundre hakk bedre. Det er også påfallende hvor mye lettere livet blir når man kan gå til jobb i dagslys!

God bedring til alle som er syke!


#12

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har F. En hel uke. Det er rett og slett helt nødvendig etter det tempoet som har vært etter jul, og det samme tempoet fortsetter utover våren. Stuen ser ut som et rakettnedslag, etter at jeg plutselig bestemte meg for at nå skal det males. Og da ble det også bestem at gulvet skal skiftes. Jadaneida. Kaffe it is.


#13

Blånn sa for siden:

Tøff morgen. Tøft møte senere i dag. Krones med den fantastiske muligheten til å kjøre sur 15-åring tur-retur Oslo-Rolvsøyhallen i rushtiden. Mannen kunne aller nådigst kjøre minstemann på trening før han skal kose seg med venner som alltid på mandager. Skulle gjerne byttet...


#14

Neket sa for siden:

Det er så MANDAG at det er helt krise. Trøtt, forkjøla, motivasjonsmangel. Jeg vil bare hjem og sove.

Men jeg har kaffe. Mengder av kaffe.


#15

007 sa for siden:

Vinterferie! :lykkelig:
Drømmen om nedoverski i sol er byttet ut med et realistisk høljeregn og is/slush/vann, så nå blir det heller shopping og kafé. Jeg har på meg ull og skisokker da, den skal jeg ha.


#16

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har fulgt datter til lege, men nå er det ingen bønn, rettebunken må ekspederes. :mumle:


#17

Stompa sa for siden:

Forrige fredag syntes jeg det var helt krise at det var to uker igjen til vinterferien, mens andre akkurat var i ferd med å starte på den. Nå som det bare er 4,5 jobbdager igjen, og de som hadde ferie i uke 8 er ferdige med den, er jeg bare glad til. Deilig å ha noe å se fram til. :humre:


#18

Matilda sa for siden:

7 lange uker til påskeferien... Men siden jeg har VG3 i år, så betyr det egentlig at alt nytt som skal læres må klemmes inn i den perioden, etter påske må vi repetere og avvikle eksamener. Egentlig trenger jeg et par uker til. Jaja, jeg har rodd i land en slags periodeplan. Ordner seg. Kommer nok til å trenge den påskeferien når den kommer!


#19

Trixie sa for siden:

Mandag, så absolutt.
Veldig travel uke men jeg ser et lys i tunellen i helga.
Men først, mange arbeidstimer.


#20

millact sa for siden:

Mandag, litt skyet, men vår og varmt.


#21

Ru sa for siden:

:lykkelig:
London, baby!

Jeg har visst det en stund og er helt :hyper:. Jeg gleder meg noe helt hinsides. :digger:


#22

Pamina sa for siden:

Så gøy, Ru - på Southbank centre har jeg og sunget konsert, kjenner litt på "knirk" når jeg tenker på hvor lenge det er siden.

Det har blitt så fint i området der.


#23

Ru sa for siden:

Pamina: Så gøy! Ryktene sier at det er crap akustikk ... :dåne:


#24

Toffskij sa for siden:

Så gøy, Ru! Kanskje jeg må komme og høre på!


#25

Ru sa for siden:

Det synes jeg du skal, Toffskij!
Det var en fantastisk bra forestilling i Edinburgh, og denne gangen har vi bedre tid til å øve (de skiftet halvparten av solistene fra Festspillene i Bergen til Edinburgh) i tillegg til tryggheten i at vi har gjort den før. Orkesteret spilte helt fantastisk. (Såpass at de av oss som tross alt hadde hørt det noen ganger faktisk fikk litt gåsehud.)

(Jeg er inne i en ambivalent periode der jeg misliker alt makkverket jeg må lære som jeg aldri har hørt før. Akkurat nå har jeg et tungt og slitent forhold til Stravinskijs fordømrade salmesymfoni. :mumle: )


#26

Blånn sa for siden:

Gadd de å vinne kampen? Neida...


#27

Pamina sa for siden:

Det er mye betong og nok ikke den beste akustikken, men noe må de ha gjort for å forbedre den. Ser Purcell-hallen ble gjenåpnet etter tre års ombygging i 2018, der de har utbedret akustikken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.