Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

millact sa for siden:

Har kaffe, det er vår og torsdag. Nesten helg!


#3

Timar sa for siden:

Nesten helg, heldigvis, enda den også er fullpakket. Intens jobbuke, puh! Det er så herlig å være skrudd sammen sånn at man ikke sover når man stresser! :snill:

Nuvel, trening først og så forhåpentligvis tid til å drikke kaffe i noenlunde fred. :kaffepc:

Og ja, vårfølelse ute nå, altså. :D


#4

vixen sa for siden:

Feber er borte og jeg skal prøve meg på jobb et par timer. Har så mye som virkelig haster så må få sett på hva det er og ev delegere i det minste. Altså så slapp, men har kaffe.


#5

Addison sa for siden:

Huhei, der var vi på siste dag i februar allerede! :jippi: Straks mars, vårfølelsen og -lyset er på plass, men jeg frykter dog et slemt tilbakeslag med hauger av snø uti mars-april en gang. :knegg: Snart helg, av gårde til Bergen og 50-årslag, hotell og kos med mannen. Minstemor blir med og skal være hos kusinene, frk. snart-18 skal være hjemme alene. Alle hjerter gleder seg!


#6

Trixie sa for siden:

I morgen er den første vårdagen :lykkelig:
Her i huset er det fortsatt sykdom men hey, snart vår :jippi:
Dagens plan er som igår, bli frisk.


#7

celebelen sa for siden:

Jeg har byttet til fridag i dag, for å gå på Munch-museet og se den russiske utstillingen.

Addison: jeg går også ut fra at det kommer en runde til med snø. Men det hadde vært fint å slippe, når det først har blitt såpass bart...


#8

Millen sa for siden:

På jobb har kaffe og er klar for vår.


#9

Fersken sa for siden:

Tåken som lå tykk i hele går er borte og nå er sola på plass. Litt kaldere og tendens til glatte partier i skyggen, men det er vår. Til helgen kommer regnet. :knegg:


#10

Eia sa for siden:

Torsdag, og tidlig på jobb. Er snart ferdig med to tilbud, et av dem kan vise seg å være meget viktig for oss. Jeg kommer til å bite negler til responsen kommer. :neglebit: :hyper: :stuart:


#11

Hondacrv sa for siden:

Herlighet som eg nyt denne ferien. I dag har eg sitte ute i sola, og eg har fått gjennomført dei fleste småprosjekta eg starta på. Digger det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.