Guttemammis sa for siden:
Pisket litt vel mye krem til fastelavnsboller - er det mulig å fryse resten?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Guttemammis sa for siden:
Pisket litt vel mye krem til fastelavnsboller - er det mulig å fryse resten?
Timar sa for siden:
Absolutt, fullt mulig, men ikke gidd å spise den når den tiner. :knegg:
(Jeg er traumatisert etter å ha måttet lide meg gjennom litt for mange opptinte kremkaker. Jeg er ikke glad i fersk kremkake, en gang..)
Nera sa for siden:
Det er mulig, men den blir noe kornete og smaker gammelt. Hilsen også traumatisert.
tink sa for siden:
Enig med de andre angående å spise det som krem, men du kan jo bruke kremen (nå eller opptint) som fløte i saus eller som tilskudd i grøt eller bakst. Da har ikke konsistensen så mye å si, og du slipper å kaste mat.
My sa for siden:
Jeg vet ikke hvordan det er med HI, men jeg har såpass med sukker i kremen jeg bruker i fastelavnsbollene, at jeg ikke ville brukt den i saus. Men i bakst blir det noe annet da.Skilpadda sa for siden:
Du kan sikkert ha den i vaffelrøre eller noe sånt, men jeg er enig med røkla i at den ikke bør serveres for seg selv som krem.
Guttemammis sa for siden:
Hehe...:D svarene kom såpass sent at kremen ble kastet dagen derpå.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.