Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan krem fryses?

#1

Guttemammis sa for siden:

Pisket litt vel mye krem til fastelavnsboller - er det mulig å fryse resten?


#2

Timar sa for siden:

Absolutt, fullt mulig, men ikke gidd å spise den når den tiner. :knegg:

(Jeg er traumatisert etter å ha måttet lide meg gjennom litt for mange opptinte kremkaker. Jeg er ikke glad i fersk kremkake, en gang..)


#3

Nera sa for siden:

Det er mulig, men den blir noe kornete og smaker gammelt. Hilsen også traumatisert.


#4

tink sa for siden:

Enig med de andre angående å spise det som krem, men du kan jo bruke kremen (nå eller opptint) som fløte i saus eller som tilskudd i grøt eller bakst. Da har ikke konsistensen så mye å si, og du slipper å kaste mat.


#5

My sa for siden:

Jeg vet ikke hvordan det er med HI, men jeg har såpass med sukker i kremen jeg bruker i fastelavnsbollene, at jeg ikke ville brukt den i saus. Men i bakst blir det noe annet da.

#6

Skilpadda sa for siden:

Du kan sikkert ha den i vaffelrøre eller noe sånt, men jeg er enig med røkla i at den ikke bør serveres for seg selv som krem.


#7

Guttemammis sa for siden:

Hehe...:D svarene kom såpass sent at kremen ble kastet dagen derpå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.