Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken mascara er du fornøyd med?

#1

GinaK sa for siden:

Jeg kjøper som oftest rimelig sminke.
Nå har jeg akkurat kastet en mascara, Loreal Paris Volume Million Lashes. Lilla/gull farget. Har funket fint og holdt seg fint på vippene.

Tenkte ikke noe mer på typen så kjøpte bare en annen rimelig type, Max Factor X, Velvet Volume. Har brukt den etpar uker og er skikkelig misfornøyd for utpå dagen er jeg helt sort under øynene. :eek: Så elendig mascara har jeg aldri hatt da.
Den går i søpla men må ut og kjøpe ny først. Trenger tips.
Hvilken type bruker dere, som dere er fornøyd med? :)



#3

Carrera sa for siden:

Ingen :knegg:

Har prøvd en mengde merker, og finner alltid noe å pirke på... Enten er kosten feil, eller så klumper det seg, eller den sverter av, eller den tørker for fort ut, etc.

Nå er jeg på Maybelline sin Snapscara, og den er en av de bedre jeg har prøvd. Kosten er bra, kosistensen er fin, den klumper ikke. Eneste er at det er noe i den som gjør at øynene svir litt når jeg legger den på, men ikke noe som gir utslag i røde øyne eller noe, så det er greit.


#4

Che sa for siden:

Jeg brukte YSL babydoll - men den har gått ut av produksjon, nå har jeg en fra lancome som hun dama som hjalp meg på butikken mente var mest lik. Er fornøyd med den og. Max factor ryr helt fryktelig, synes jeg.


#5

Pøblis sa for siden:

Diorshow iconic er jeg omsider kommet frem til.


#6

Fløyel sa for siden:

Jeg har øyenvipper som av en eller annen grunn ikke holder på mascaraen, selv ikke vannfast. Øyenskygge og mascara "raser" av ved lunsjtider, og jeg bruker sminke som jeg syntes er dyr nok. Pt. bruker jeg en vannfast mascara som heter Buxom waterproof, den holder litt lengre enn andre jeg har prøvd, koster ca 200,-.

Ja, jeg bruker primer.


#7

Anne sa for siden:

YSL volume mascara :)


#8

Millen sa for siden:

Den liker jeg og, men ikke lommeboka så jeg er fornøyd med Max Factor Volume 2000 tror jeg den heter. Brukt den i mange år av de rimeligere mascaraene..


#9

Niobe sa for siden:

Lancome Hypnose Waterproof. Sitter på gjennom alt, men er lett å fjerne.


#10

løve70 sa for siden:

Til hverdags bruker jeg en mascara fra Sensai. Den drysser ikke og irriterer heller ikke øynene mine. Veldig lett å fjerne da den går av med vann.www.kicks.no/sensai/makeup/oyesminke/mascara/38-c-separating-lengthening-mascara-black-01

Når jeg ønsker litt kraftigere inntrykk er favoritten min Too Faced Better Than Sex (helt grusomt navn - anbefalt av tenåringen). Den gir lange vipper med litt volum. Klumper ikke.www.cultbeauty.co.uk/too-faced-better-than-sex-mascara.html?gclid=Cj0KCQiAtvPjBRDPARIsAJfZz0oQP8rKKBaUaYZgKUfcvKbGgKJTiwR8PT7Wdev62Uc1rm_47YDp_c0aArE6EALw_wcB&ef_id=Cj0KCQiAtvPjBRDPARIsAJfZz0oQP8rKKBaUaYZgKUfcvKbGgKJTiwR8PT7Wdev62Uc1rm_47YDp_c0aArE6EALw_wcB:G:s&campaignid=1044919185&adgroupid=51398998956&network=g&device=c&keyword=better%20than%20sex%20mascara%20too%20faced&placement=&creative=247072696747


#11

Hondacrv sa for siden:

Denne bruker eg og. Veldig god.


#12

Galathea sa for siden:

Gikk over fra de dyrere merkene, dior, lancome osv til Max Factor Masterpiece for ca 10 år siden, og har aldri sett meg tilbake. Drysser ikke, er drøy i bruk og tørker ikke inn.


#13

My sa for siden:

Jeg bruker vanligvis også den "Volume Million Lashes" fra L'oréal. Fornøyd med den. Er ikke plaget verken med dryssing eller irritasjon. Forrige gang ble det en annen type (samme merke, grønn beholder), den som tilfeldigvis stod i en boks ved kassa på H&M da jeg handlet. Den viste seg å ha en bøyd kost, og det ble bare tøys, jeg greide alltid å kline det utover når jeg tok den på (har jo bare vært mascarabruker i ca 30 år, og plutselig kladdet jeg mer enn 13-åringen min ...). Nå har jeg heldigvis brukt den opp, og er tilbake til den vanlige. Mascaraen var helt grei altså, når den først kom på, det var bare jeg som aldri fikk teken med den kosten. Ikke skjønte jeg poenget med den heller.


#14

Nera sa for siden:

Jeg veksler mellom Sensai 38* Volumising, som har verdens beste kost, men som sitter i overkant godt, og den nye Sensai Lash Volumizer, som gir mye mer volum og lengde, og som er lettere å fjerne. Begge er ganske dyre, men jeg bruker dem lenge, og for min del er det billigere i lengden enn å stadig prøve nye mascaraer jeg ender opp med å ikke like. Dessuten kjøper jeg dem kun når jeg får 20% rabatt hos Kicks.



#16

Nera sa for siden:

No7 er et av de egne merkene til Boots.


#17

Lavender sa for siden:

Estee Lauder Double Wear. Lett å legge, holder seg fint, tåler en trening, irriterer ikke, og vaskes bort med vann. Har brukt 38 fra Kanebo i 20 år, men etter en øyeinfeksjon byttet jeg fordi jeg synes Kanebo ikke vaskes bort like lett.

no.feelunique.com/p/Estee-Lauder-Double-Wear-Zero-Smudge-Lengthening-Mascara-6ml?utm_source=GoogleBaseNO&utm_medium=gen&curr=NOK&option=1570&gclid=CjwKCAiA2fjjBRAjEiwAuewS_UiaUuGJzQBQBeTkl6n3riC0neqq4-DqFIjcyOYcre6-RtzcCoyNvRoC7WIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#fo_c=1947&fo_k=97483de1f975cc41b2c271f7d6114f90&fo_s=gplano


#18

Stompa sa for siden:

Jeg har landet på Lancome etter å ha prøvd mye forskjellig, både billigere og dyrt. Har prøvd flere av Lancome sine og likt alle, de bare gir ulikt uttrykk. Nå bruker jeg en av de som har hypnose i navnet. Baby doll i tillegg, kanskje? Den gir i hvert fall godt volum, som er det jeg trenger siden jeg har ganske lange, litt tynne vipper.


#19

Matilda sa for siden:

Lancôme her også, for øyeblikket Hypnôse, men har prøvd flere varianter og likt alle. Bruker den vannfaste hvis det er viktig at den sitter hele dagen.


#20

GinaK sa for siden:

Takk for tips.
Jeg har holdt meg unna vannfast, har tenkt at den er vanskelig å få av og at det ikke er så lurt å gnikke så veldig i øyepartiet = rynker.... men ser jo nå at det har kommet nye flotte typer som går av med kun vann.

Jeg husket ikke hva min "gamle" het før jeg googlet det i går kveld for husket fargen på tuben. Kanskje jeg heller bare skal kjøpe den samme igjen.
Må ha hatt den i hundre år. Husker ikke når jeg kjøpte den heller.
Buet kost vil jeg ihvertfall ikke ha og liker ikke at det blir så mye på kosten.
Herlighet, så mange valg.


#21

My sa for siden:

Vannfast som går av med vann? :gruble:



#23

Bokormen sa for siden:

Det er en del som opererer med at vann over 38 grader eller noe, løsner mascaraen. Men at vanlig regn/sludd/tårer går fint. :)


#24

Michelle sa for siden:

Jeg har prøvd alle merker og typer, og ender alltid opp med Lancome definicils.
Under mascaraen har jeg på Diorshow maximizer. På mine spinkle vipper fungerer dette fint, og mascaraen sitter på hele dagen.
Max factor Masterpiece er jeg også fornøyd med.


#25

Tallulah sa for siden:

Jeg syns de vann over 38 grader er veldig ekle. Den jeg testet måtte man gni litt, og siden den liksom løsnet som bittesmå "rør" som hadde ligget rundt øyevippene så føltes det som de slet mer enn vanlig vannløselig mascara.

Jeg bruker for øvrig Chanel. Koster skjorta og er kjempegod. Sitter pent, kladder ikke og vaskes lett av.


#26

Ruslebiffen sa for siden:

Denne bruker jeg også. Har brukt den (og den originale) i over 20 år. Jeg har prøvd en del andre typer mascara også, men kommer alltid tilbake til denne etter kort tid. Den sitter som støpt, gir fine vipper og er helt kullsort. JEg misliker sterkt når mascaraen bare er nesten-sort, som jeg har opplevd at den del av Lancôme sine er.

Skjønner følelsen. Jeg har imildertid brukt sånn mascara siden midten/slutten av 90-tallet, og kan ikke si at jeg har merket at den sliter mer enn andre mascaraer. Tror vippene mine er ganske uendret. :gruble:



#28

Nera sa for siden:

Jeg føler ikke at vippene blir annerledes, og har som Ruslebiffen brukt mascaraer som løser seg i varmt vann siden 90-tallet. Men favoritten Volumizing (jeg foretrekker denne pga den buede kosten) er ekstremt hard å fjerne, og til tider kan jeg bli litt sår i huden av det varme vannet, men ingenting som er så ille at jeg går tilbake til å bruke vanlig mascara.


#29

Karamell sa for siden:

Etter mange runder med dyre har jeg landet på LÒreal paris milion Lashes so couture (den lilla). Kan finne på å bruke den i gull også.

Den som het 38 og som veldig mange brukte her inne for evigheter siden syntes jeg bare var ekkel og vanskelig å få av.


#30

Karamell sa for siden:

Jeg liker som sagt den lilla. :knegg: Litt usikker på hva forskjellen er ja. :p


#31

My sa for siden:

Jeg bruker den gullfargede, usikker på om jeg har prøvd den lilla. Kanskje jeg skal prøve den neste gang, for å se om det er noen forskjell? :gruble:

Den grønne har i alle fall buet børste, og det fikk jeg ikke til. :hehehe:


#32

Karamell sa for siden:

jeg klarer heller ikke buet børste. Og så er det noen som har så hard børste at det gjør vondt i vipperøttene (Husker ikke merket).


#33

Engasjert sa for siden:

Jeg har også brukt Sensai lenge, men opplever at den tørker så fort ut og derfor er udrøy i bruk. Prøver derfor noe annet nå, og har nettopp kjøpt Diorshow et-eller-annet (svart med blått på). Liker ikke kosten, den er kjempediger. Så den går nok snart videre til 17-åringen.


#34

Engasjert sa for siden:

Jeg bruker sminkefjerner, og varmt vann etterpå. Trenger ikke gni i det hele tatt.


#35

Palmen sa for siden:

Urban decay både på primer og mascara, Perversion og Subversion. Teite navn men knallgode produkter.



#37

Drømmedama sa for siden:

"Better than sex" fra Too Faced og Miracle 3-in-1 fra Rituals.


#38

Timar sa for siden:

YSL Curler bruker jeg nå og er fornøyd.

Jeg har lett lenge etter noe som passer mine korte og rette vipper, og som ikke drysser. Har vært ok fornøyd med Lancome sine Hypnose også, men det meste annet jeg har prøvd har ikke funket av ulike årsaker.


#39

Candy Darling sa for siden:

Jeg har prøvd mye, men alltid vendt tilbake til YSL faux cils.

Men nå kommer jeg jo til å prøve Urban Decay. #palmeninfluencer

:knegg:



#41

My sa for siden:

Jeg ler litt av beskrivelsene, og lurer på om jeg skal velge "spektakulert volum med sofistikert presisjon" eller "partymascara som gir vippene definert volum". Spektakulært eller definert? :gruble: Hvis man da ikke skal være vill og gal, og gå for den rosa, som gir vågalt volum. :sjokk:

:hehehe:


#42

Røverdatter sa for siden:

Jeg har prøvd veldig mange forskjellige typer mascara, men de fleste drysser ned i øynene slik at øynene svir og renner. Det er så plagsomt og vondt at jeg er på evig leting etter god mascara. Den som fungerer best er faktisk Max factor masterpiece.


#43

Addison sa for siden:

Jeg liker Max Factor, nå Dark Magic waterproof. Likte godt Clump Defy, men den har jeg ikke funnet i vannfast på en stund. Var også veldig godt fornøye med Dior Iconic.


#44

LilleLeo sa for siden:

Kom i posten i dag, allerede prøvd på. So far so good. God å jobbe med, tiltross for silikonbørste. God lengde, bra volum. Tror dette blir bra!:D


#45

Fuja sa for siden:

Kjøpte den Estee Lauder Double Wear Zero Smudge i dag siden det var 20% på Kicks. Jeg er spent på den siden all mascara i det siste har drysset og blitt svart under øynene ganske fort.


#46

Fersken sa for siden:

Jeg er fornøyd med Maybelline Lash Sensational. Billig, lett tilgjengelig og bøyd og tett børste.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.