Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor store tursekker til barn?


#2

Myria sa for siden:

Våre har den sekken og vi er fornøyd med den. Den brukes av alle tre og passer selv 10-åringen som bruker den på f.eks. dagsturer med speiderne. God på ryggen og passelig stor. :jupp:



#4

apan sa for siden:

Det er jo en liten sekk, type barnehagesekk? Her har de to eldste begge fått 18 liter Bergans (større versjon av den du viser) til friluftsavdeling i barnehagen da de var 5. Alle femåringene har sånn der. Den er så blitt brukt på tur til de er ca 10. Jeg ville ikke kjøpt noe mindre enn det.


#5

Niobe sa for siden:

12 l er for lite. Jeg hadde kjøpt 18 eller større


#6

Input sa for siden:

Det spørs også litt hvor lange de er. Poden (8) har brukt 35 L sekk i noen år, men han er veldig lang og "robust". Du burde ta dem med i butikk med godt utvalg og prøve.


#7

Chablis sa for siden:

18 l hadde jeg valgt.


#8

frukt sa for siden:

Takker for svar. :)

De er 120 cm så ikke så veldig lange.


#9

Nera sa for siden:

18 liter Bergans har begge våre, og det passer både til snart-sjuåringen på ca 120 cm og søsteren på 135.


#10

Niobe sa for siden:

Bare 2 cm lavere enn min 2010. Du bør kjøpe 18 l til dem.


#11

millact sa for siden:

Ja, minst 18 liter.


#12

My sa for siden:

Ungene her har sekker av typen Osprey Jet 18 liter til (dags-)turbruk. Vi er veldig fornøyd med dem, både størrelse og utforming. Har kjøpt drikkesystem til dem også, det er stas.

På dette bildet er tvillingene 8,5 år gamle, og eldste (i midten) har akkurat fylt 11. Hun til høyre er veldig liten for alderen, og på den tiden bildet ble tatt var hun nok på størrelse med en gjennomsnittlig 7-åring. Ungene er nå hhv 11 og 13,5 år, og bruker sekkene mye fortsatt. Jeg har også lånt dem, og jeg er 1,76 høy.

De har også hhv 35l (minstejenta) og 40l (guttungen og størstejenta) sekker, men de blir brukt på overnattingsturer, når de skal ha med litt mer.


#13

polarjenta sa for siden:

Min yngste har 18 l, og den har han hatt i mange år, mener det er Bergans. Både jeg som er 164 og broren som er 1.76 bruker den. så jeg ville i alle fall kjøpt 18 l. Lillebror tipper jeg var 1.20 når han fikk den.


#14

frukt sa for siden:

Koselig bilde, My. :)
18 l it is. Vi drar på overnattingsturer og, men de er ikke helt klar for å bære så mye mer enda.


#15

My sa for siden:

De har også brukt disse på overnattingsturer, når det ikke har vært nødvendig å ha med så mye, f.eks når de ikke har trengt å bære sine egne soveposer.

#16

apan sa for siden:

Jeg synes 18 liter er en fin størrelse, og den egner seg godt på dagsturer både med skole og privat for barn i småskolen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.