Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

The Sims

#1

Luvi sa for siden:

Kan noen fortelle meg om The Sims? Jeg tenker ikke nødvendigvis hva spillet går ut på, men hva jeg evnt må tenke på. Jenta ønsker seg det, maset er ustanselig, hun vil betale selv. Derfor vurderer jeg nå å si ja, men ønsker å forhøre meg litt først om spillet.

Er det ok å spille på PC? Trenger PC'n å være spesielt kraftig? Starter vi rett på Sims 4, eller burde hun gå for en eldre variant? Leser at man må logge inn via ditt og datt, hva vil det si? Ser at det finnes dyre spill og rimeligere, er de rimelige ekstrapakker man kjøper til for å utvide hovedspillet?

Fortell meg det du vet jeg trenger å vite som en Sims-newbie, så vi ikke kjøper noe på nett og det viser seg at vi har kastet bort pengene.


#2

millact sa for siden:

Må spørre fjortenåringen. Hun har det i alle fall på pc.


#3

Fersken sa for siden:

Vår 07'er kjøpte SIMS 4 selv forrige helg etter å ha prøvd ut en 48 timers gratis onlineversjon. Det får du/hun inntrykk av hvordan spillet er og om det fungerer på PC dere har.


#4

Luvi sa for siden:

Fersken, vet du hvor man kan prøve det da?

Edit: Fant det. :)


#5

Millen sa for siden:

13- åringen her har spilt Sims i mange år- husker ikke hvor lenge. Her er det også på pc.


#6

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg husker ikke helt kravene til Mac/PC, men spillet trenger en god del lagringsplass. Våre spiller det på en litt eldre MacBook som det nesten ikke er noe annet på. Jeg hadde problemer med å laste det ned til min MacBook som er full i bilder og div, men jeg husker som sagt ikke de eksakte spesifikasjonene.
Man må lage seg en konto i Origin for å kunne laste ned og spille, og man må være pålogget for å kunne spille. Det er for så vidt uproblematisk, men det betyr at man er avhengig av nettilgang, noe jeg synes kan være dumt om man f.eks har med spillet på hytta.
Man kjøper først grunnpakken i Sims 4, så kan man velge å spe på med ekstrapakker. Disse er det ofte gode tilbud på, så dersom det er en utvidelse hun ønsker seg kan det være lurt å vente til det kommer et tilbud. Da kan man fort spare 50%.


#7

Fersken sa for siden:

OBS har ofte tilbud på SIMS til PC sier mannen. På grunn av generell interesse og en mistanke om at det var et spill som eldste kom til å like, har han fulgt med på prisen.


#8

GinaK sa for siden:

:o:o åååå. Er det stas fortsatt? :digger:
Herregud, jeg har brukt timesvis på det spillet. Og mange våkenetter. :cool:
Jeg blir bare helt hekta så det stoppet seg selv da jeg fikk barn og ble opptatt med det. Har spilt litt i perioder etterpå også.

Prøvde det via stedatter som da var 9 år i 1999 og vi spilte både hun, mannen og jeg.
Jeg jukset ikke da. Ville jobbe meg oppover. Har spilt i perioder siden og har skjønt at det har kommet tilleggspakker. Jeg synes ikke det var noe stas med å dra på ferie osv. så holdt meg til eldre spill.
Nå har ikke jeg spilt på mange år men sist jeg prøvde så kunne man ta livet av personen og så kom mann med låen (husker ikke helt ) Og om man ikke installerte brannvarsler så kunne huset brenne ned og man døde.. .. og de kunne bli forelska, elske og få barn/familie osv.
Det var morsomt med de flotte husene man kunne bygge.


#9

Luvi sa for siden:

Ehm, jeg er så grønn på dette. Er det slik at man må ha et såkalt abonnement hos Origin for å kjøpe spill?


#10

Strutsen sa for siden:

Ja, du må registrere deg på Origin for å kjøpe det på nett.


#11

Einhyrningur sa for siden:

Ja, men det er gratis.

Husk at når hun har kjøpt spillet så vil hun kjøpe alle tilleggspakkene og, det blir dyrt dette. :erfaren:


#12

Frk_Fryd sa for siden:

Jepp. Følg med på tilbud og bruk det som pressmiddel og "lønn" for alt det er verdt. :knegg:


#13

Luvi sa for siden:

Vi har registrert oss, men det er når jeg prøver å kjøpe spill via Origin at jeg får opp en slik månedskostnad så jeg gjør trolig noe feil. Kjøper vi spillet på annen måte? Jeg er litt grønn på dette.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.