Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dåpsgave? Idéer?

#1

Bille sa for siden:

Det er en evighet siden jeg har vært i dåp og nå står det litt stille her. Noen som har noen idéer, som ikke innebærer sølvskje? Tenkte litt på gavebok type eventyrsamling eller noe i den duren, er det noe folk blir glade for tro?

Det er ei lita tulle, btw.


#2

millact sa for siden:

Mine to har brukt barneservise mye og lenge. Porsgrunn og Figgjo har fine. Ellers fikk min datter sølje. Den brukes på bunaden. Sølvbestikk har de også brukt mye og lenge, men ser det ikke er aktuelt.


#3

Bille sa for siden:

Njæ, ikke helt uaktuelt, men hadde kanskje lyst til å komme på noe litt annet. Men for all del, sølvbestikk er fin gave det altså. Takk for tips!

#4

IzziCreo sa for siden:

Eventyrbøker, f.eks Gyldendals Den Store serien er finfin. Men også bøker til frem i tid er flotte å gi. Vi har også gitt smykke som er tidløst, som en diamant eller perle, som man kan bruke som ungdom og voksen.


#5

millact sa for siden:

Armbånd eller smykke. Pent smykkeskrin fra gullsmed.


#6

Millen sa for siden:

Barnekunst?



#8

Dragen sa for siden:

Barnehagesekk, matboks og drikkeflaske.


#9

gnuri sa for siden:

I de siste dåpene vi har vært i har vi gitt mummikopp med skål, asjett og det største mummibestikk-settet.


#10

Blånn sa for siden:

Vi kjøpte barnesovepose til nevøen vår.


#11

Elisabet sa for siden:

Hvor får en kjøpt Mummi barneserviset/ bestikk i fysisk butikk? Typisk glassmagasin etc. kanskje? Ser Jernia bare har de vanlige Mummikoppene/skolene som er til voksne. Men barneserviset så jo veldig fint ut som kan bli brukt mye.


#12

My sa for siden:

Kniv. En fin og god turkniv.



#14

Charlie sa for siden:

Turkniv, bok, eller en ape fra Kaj Bojesen. :værsågod:


#15

Matilda sa for siden:

Jeg har gitt de illustrerte Harry Potter-bøkene til min yngste nevø - da kan man jo følge opp etter hvert med framtidige utgivelser, om man vil. Det hjelper litt om foreldrene er Potterheads, da. :knegg: Mine unger har fått eventyrsamlinger og Roald Dahl-samlinger, det har også vært fint. Vi har riktignok ikke lest all verdens i Asbjørnsen og Moe, men vi har slått opp eventyr når ungene støter på referanser de ikke skjønner. Greit å få se referanserammene på plass på et eller annet tidspunkt.


#16

Frøydis sa for siden:

Lekepose/legopose med applikert navn og et motiv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.