Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trøbbel med Ruter-appen

#1

Bille sa for siden:

Av ymse årsaker er Ruter-appen slettet fra fonen. Det skulle være enkelt å gjenopprette kjøp hvis man lastet den inn på nytt, visstnok. Vel, jeg har et 365-dagerskort som jeg nå ikke klarer å gjenopprette. I følge appen er det to muligheter for gjenoppretting:

  • gjenopprette med telefonnr. Appen mener jeg ikke hadde koblet opp noe telefonnummer i den gamle appen, derfor går det ikke. Det stemmer ikke at det ikke var koblet opp noe telefonnr., men det hjelper fint lite når appen har bestemt seg for dette.
  • gjenopprette med Apple ID nummer (?) fra den gamle Ruter appen. Vel, den har jeg slettet og historikken på dette er borte.

Hva gjør man? Det er 5 mnd. igjen av 365-dagersbilletten og å kjøpe ny nå er ikke helt aktuelt. :rolleyes: Ringe dit i morgen eller er det noe enklere?


#2

Gerbera sa for siden:

Du mottok ikke en mail med bekreftelse når du kjøpte billetten, hvor du kan finne Apple ID nummeret den var registrert med?


#3

Bille sa for siden:

Har lett og lett etter denne mailen, men den ble jo da kjøpt for 7-8 mnd. siden og klarer ikke å finne den igjen dessverre.

#4

Bille sa for siden:

Hm, ser at jeg har betalt med vipps og finner jo kvittering der inne, men ingen Apple Id kode.


#5

Tallulah sa for siden:

Kan du logge inn på kontoen din på ruter.no?


#6

Bille sa for siden:

Godt forslag, men Ruter.no mener jeg ikke har noen bruker der. Jeg skjønner veldig lite nå. Mulig jeg aldri har vært logget på der altså. Har hatt appen i mange år, men tydeligvis ingen bruker. Og man kan ikke lage bruker der uten å ha en billett eller "reisekort", så jeg er liksom litt fanget.


#7

Adrienne sa for siden:

Hvis du har kvitteringen i Vipps ville jeg tatt kontakt med Ruter og hørt om de kunne hjelpe deg med å få åpnet billetten i appen igjen.


#8

Bille sa for siden:

De var veldig hjelpsomme på telefonen og fikk gjenopprettet uten problemer der. Hun fikk opp billetten min via telefonnummeret.
Note to self - trenger ikke finne ut av alt sjæl, noen ganger kan det være greit å plukke opp røret.


#9

Tallulah sa for siden:

Bra! Men lurt å lage en konto uansett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.