Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan skaffe sponsorer til fotballag?

#1

Bluen sa for siden:

Fotballaget til eldste (J13) er på jakt etter sponsorer. Er det noen som har tips til hvordan man kan gå fram for å skaffe det?


#2

GinaK sa for siden:

Da vi holdt på med sånt så var det ganske enkelt fordi det var foreldre som var bedriftseiere og det var alltid noen som var villig til å sponse på drakten og at de fikk jakker osv.


#3

Bluen sa for siden:

Ja, det er nok den vanligste veien å gå. Vi har ingen slike muligheter hos oss, dessverre. Det kan være snakk om å kjøpe reklameplass på (helt nye) drakter for noen få tusenlapper.



#5

Charlie sa for siden:

Spørs litt hva man tenker på. Det man kan søke på, er typisk innkjøp av utstyr eller delfinansiering av arrangementer. At et lag skal få støtte til generell drift, krever nok fort en familiær tilknytning eller en velvillig bedriftseier.


#6

Tjorven sa for siden:

Har dere sjekket med klubben at slikt er lov? Hisoss er det strenge regler for kjøp av reklameplass også om draktene ser helt tomme ut.


#7

Bluen sa for siden:

Ja, det er flere lag som har egen reklame på draktene. Vi har allerede fått én sponsor. Derimot kan det være at enkeltponsorer blir vanskelige fordi de er konkurrenter av hovedsponsorene etc. Det må vurderes fra sak til sak.


#8

Polyanna sa for siden:

Det beste er å se om dere har en forelder som er en skikkelig rå og skamløs "selger", som kan bare dundre på og ringe "kaldt" og stå på. (No offence, men jeg tror ikke det er deg. :knegg: Heller ikke meg, jeg HATER sånt!).

Det gjelder å finne en bedrift med lokal tilknytning, og spille på lokal synlighet og det å være synlig som en del av lokalsamfunnet, en som "hører til her". Lokale rørleggere, elektrikere, nærbutikken, klesbutikken i sentrum. Det er i grunnen bare å begynne på gule sider og begynne på A.

Dere har jo et knallgodt lag også, har det ikke? Det kan man også spille på!


#9

Bluen sa for siden:

He-he, hva mener du? :knegg: Nei, du har nok helt rett i det. Jeg er nok langt bedre til å smiske skriftlig.

Det ryktes for øvrig at vi har fått flere sponsorer om bord, faktisk, så dette blir spennende å se.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.