Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks på jobb, kjenner hodepinen murrer, men det går vel over. Mailsystemet er ute av drift, håper det kommer opp og gå, for det er der mye av jobben foregår.


#3

Martis sa for siden:

Ny uke... og hjemmekontor med sykt barn. Har god kaffe og det er sol ute, endelig!


#4

Timar sa for siden:

God morgen! Sola skinner! Vei og fortau ned til t-banen var helt glassert, skikkelig risikosport å kjøre kollektivt i dag. Nuvel, sol og snart kaffe og foreløpig hodet over vannet, satser på en effektiv dag!

God mandag, folkens!


#5

Addison sa for siden:

Mornings! Strålende morgen, nå vil jeg har sol, vår og snøsmelting! Nokså glasert og frossent over all nå på morgenen, men noen dager med sol og plussgrader gjør nok susen nå! :jippi:


#6

vixen sa for siden:

På jobb. Straks kaffe og morgenmøte. Er litt spent på mini som brygger på forkjølelse. Vel, det vil vise seg.


#7

annemede sa for siden:

God morgen, må få meg kaffe ja.
Det var ganske heftig å sykle forbi et helikopter som landet like ved.


#8

Millen sa for siden:

God morgen ja, har kaffe og frokost på jobb. Endelig sol! Og jeg har bursdag idag!


#9

Nenne sa for siden:

Litt sliten og med nesten manglende stemme kan jeg konkludere med at det har vært en bra helg! De gamle er forsatt eldst og alt det der og vi greier fortsatt å "party like it's 1999". ;)

Det var utrolig hyggelig å se igjen gamle studiekamerater og kjenne at praten gikk som om vi så hverandre i forigårs eller noe sånt.


#10

Addison sa for siden:

Gratulerer med dagen Millen!! :bursdag: :fløyte:


#11

Blå sa for siden:

Gratulerer med dagen Millen. :blomst:

På jobb og får unna litt administrasjon før jeg skal på seminar resten av dagen. Helt grei dag med andre ord. Skal til og med få trykket inn litt trening før jeg går hjem.


#12

Eia sa for siden:

Gratulerer med dagen, Millen! :ballonger:

Mandag, og uken starter med å lage sjekkliste for messedeltakelse. Vi er ikke vant til verken å lage eller stå på stand, så her må det liste til. Men først litt mer kaffe. :jupp:


#13

celebelen sa for siden:

Gratulerer, Millen!
Jeg prøver å komme i gang med det jeg egentlig skal gjøre, men sitter mest og diller og drikker kaffe.


#14

007 sa for siden:

Startet dagen med å følge mamma til legen og få regelrett kjeft av legesekretæren for at jeg har på meg (en beskjeden dose) parfyme. Jeg ble så forbannet over den sure, nedlatende overhøvlingen at jeg måtte bruke alt av krefter for å ikke eksplodere. Budskapet er jeg helt enig med, men det går da for fasan an å snakke til folk på en høflig måte! :sur:


#15

Mex sa for siden:

Gratulerer med dagen, Millen! :fløyte:
Jeg er forkjølet og har lagt som et slakt i hele helgen. I dag reiser jeg vestover på jobbsamling. Må bare passe på å ha en god dose ibux og paracet innabords så går det vel greit.


#16

Martis sa for siden:

Grattis Millen :fest:


#17

Avatar sa for siden:

007, jeg er faktisk glad for at de sier i fra. En beskjeden dose for deg er ikke det for mange av oss andre. Men enig med deg, det går an å si det på en ordenlig måte.


#18

Polyanna sa for siden:

Så gøy med reunion, Nenne! Vel unt!

Gratulerer med dagen Millen, og så skjønner jeg godt at det ikke er hyggelig å få kjeft, helt uavhengig av om det er begrunnet eller ikke. Man skal ikke kjefte på folk. :niks:


#19

007 sa for siden:

Avatar: Helt OK at de sier fra, men ikke OK å behandle folk som dritt. Jeg tåler kritikk altså, og jeg er helt enig i at parfyme kan være en uting, men sure folk i serviceyrker som behandler pasienter og pårørende nedlatende er ikke OK. Til og med legen ble flau.


#20

star sa for siden:

Gratulerer, Millen :ballonger:


#21

millact sa for siden:

:flagg::bursdag:Gratulerer med dagen, Millen!


#22

Timar sa for siden:

Gratulerer med dagen, Millen! :danse2:


#23

Millen sa for siden:

Tusen takk alle sammen. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.