Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Laste ned podcaster?

#1

Hyacinth sa for siden:

Ok, jeg er teknologisk imbesil. Virkelig.

Har akkurat oppdaget podcast, og jeg liker å høre på det når jeg trener. Det viser seg å stjele all min tilmålte 4G... Kan det lastes ned? Eller er det forskjell på programmene?

Jeg hører på Big Five med Harald Eia og Nils Brenna. Og av og til Sånn er du.


#2

celebelen sa for siden:

Du kan laste dem ned. Jeg bruker en app som heter Podcast republic, da kan jeg også abonnere slik at jeg får med meg nye episoder fra favorittene.


#3

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk!

Funker den appen på alle?


#4

zinatara sa for siden:

Ja det kan lastes ned. Jeg hører ofte podcaster på Spotify, men har jo også Apple sin podcast app og en annen jeg lastet ned for å få tilgang til en Podcast som ikke var tilgjengelig på de to andre.


#5

amylin sa for siden:

Bruker ofte Apple sin podcast app, og laster ned podcaster der. Har lagt merke til at det går an å høre gjennom Spotify også, så gjør det noen ganger også.


#6

celebelen sa for siden:

I hvert fall de jeg hører på, men jeg vet ikke om alt er tilgjengelig på alle plattformer.


#7

Candy Darling sa for siden:

Jeg har konvertert til Overcast, og satt opp at den ikke skal bruke mobildata. Da laster den ned over wifi og jeg vet at alt jeg hører er nedlastet.

Med Apple podcast slet jeg med at den valgte episoder som ikke var lastet ned ferdig, og fikk meg en og annen overraskelse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.