Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ikea Norsborg sofa

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som har denne? Er den god å sitte i? Vi må ha en 3-seter på hytta, og jeg ønsker vaskbare trekk og at den er noe høyere i ryggen enn Karlstad. Egentlig kunne jeg tenkt meg Ektorp da den er en drøm å sitte i, men ønsker egentlig en litt mer rett og minimalistisk stil på sofaen. Andre tips til sofaer tas også i mot med takk.



#3

noen sa for siden:

Nei.


#4

Teofelia sa for siden:

Den er ganske ok, syns vi, men den har gått ut av produksjon da, hvis det er relevant.

Vi har ikke vært så imponert over holdbarheten på trekket, men heldigvis fikk jeg tak i nytt på Finn. Vær obs på mulig slitasjer der, hvis det er Finn-kjøp du vurderer.


#5

Teofelia sa for siden:

Mave! :grineler:


#6

IzziCreo sa for siden:

Jeg kan melde om at den er fantastisk å sitte i! Kanskje den sofaen vi elsker aller mest av de vi har rundt om :hjerter: Og når det gjelder trekket, Teo, så merket jeg fort at solen fort kunne bleke stoffet, så siden vi brukte rimelig lang tid på å sette om den helvetes solskjermingen (oppe nå!) så la jeg pledd over de når vi dro fra hytta (de står midt i solsteken). Hadde dere annet trøbbel med trekket? Hvis det blir slitt så kjøper jeg nok på Bemz e.l., for som sagt så digger vi sittekomforten i den. Utrolig kjipt at den har gått ut av produksjon, men kan fås kjøpt på Finn.

Se det - svarer på min egen tråd, med egne erfaringer :værsågod:


#7

Teofelia sa for siden:

Izzi: vi har slitt hull i vårt trekk. :himle: Store hull.
Nå skal det sies at det er ungenes tumle-sofa, ikke den vi sitter dannet i på stua da.


#8

Toffskij sa for siden:

Vårt trekk er helt utslitt etter kanskje seks år. :skuffet:


#9

Toffskij sa for siden:

Jeg forstår ikke dette «sitte dannet i stua»-snakket. :knegg:


#10

tink sa for siden:

Enig, vi har bare en sofa i stua. Ingen sitter dannet i den, trekket har fått noen flekker og den ene stolen er slitt (hull) på armlenet der alle legger beina sine.


#11

IzziCreo sa for siden:

Jeg skjønner hva jeg har i vente altså :knegg: Men vi har hatt Ikea sofaer i en årrekke, og aldri opplevd det. Og vi pensitter på ingen måte, så det er rett og slett for dårlig av Ikea å bruke stoffkvalitet som ikke tåler hard bruk :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.