Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pizza i Stokke?

#1

Mikkeline sa for siden:

Har noen pizzasjappetips i Stokke? Skal bestille en haug med pizza til et idrettslag. Stokke pizza som vi brukte i fjor svarer hverken på melding eller telefon, så de vet jeg ikke om er i drift?


#2

Elisabet sa for siden:

Bruk de som heter Sørby pizza. Kan anbefales. De leverer også, men kort å hente om dere er i hallen/banen i Stokke. Ligger ved rundkjøringen rett før bakken ned til E18. Du finner menyen på nett. Får ikke linket akkurat nå. Men Google sørby pizza bare.



#4

Mikkeline sa for siden:

Tusen takk! Vi skal være på Oslofjord Convention senter. Er ikke så godt kjent i området, men sataer på at de leverer dit 😊


#5

Elisabet sa for siden:

Eller så har du Pizzavera på Vear. Det ligger nesten kortere ifra enn Sørby ligger når det er på Brunstad dere er. De også leverer vel mener jeg, men har aldri kjøpt pizza derfra, så kan ikke si noe om hvordan den er. Men Pizzavera har jo flere steder rundt om i Tønsberg distriktet i alle fall, og hørt mye bra om dem også uten å ha testet selv.


#6

Mikkeline sa for siden:

Har dialog med Sørby, virker som de har et veldig bra servicenivå!


#7

Elisabet sa for siden:

Det har dem. :nikker: Og god pizza/mat.

#8

mkj sa for siden:

Hvordan er det convensionsenteret? Skal dit en uke i sommer på et arrangement. Det skal dels arrangeres et «breddearranngememt», dels et internasjonalt mesterskap samtidig. Normalt er breddearrangementet på skoler, overnatting i klasserom. Regner med dette blir et hakk opp på komfort, men det virker som at de liker å være masse ungdommer på samme rom.


#9

Mikkeline sa for siden:

Senteret er veldig bra. Ungdommene våre bodde sammen alt fra 2-8 mannsleiligheter. God flyt i utdeling av mat etc. Et veldig bra sted å ha store arrangementer. Det ligger «midt i ingenting», så ikke noe stor fare for ungdom på vift heller.


#10

Elise sa for siden:

Det er virkelig et helt overveldende sted! Ungene mine har også vært der i helgen, og på rommet hvor de bodde (de var 7 stk i en "leilighet") var det plass til 13 stk. Jeg var såvidt inne på et annet rom også, der var det ikke hems med madrasser, så der tror jeg ikke det var plass til mer enn 6-8 pers. Det ligger også en hall ikke så langt unna (ca 10 minutter gange, mener jeg det stod) som jeg tror er mer idrettshall-lignende. Selve konferansesenteret er mye mer behagelig å være publikum i enn en vanlig idrettshall, iallfall så lenge sarte mennesker som meg har ørepropper.


#11

mkj sa for siden:

Tror vi skal ha 4-mannhytter, det blir tre unger og en voksen i hver. I hvert fall for de aller yngste. Håper jeg slipper det. Jeg er ikke så kjempetålmodig med unger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.