Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Trixie sa for siden:

God morgen.
Rolig søndag, bare jeg som er våken.
Skal skrive oppgave (blir jeg noengang ferdig??) og lunsje med kjæresten. Trene i kveld.
Ikke veldig spennende søndag, men fin.


#3

Blondie sa for siden:

Jobbesøndag, jeg har sost bort noen srbeidsdagernpå konferanse og får svi for det nå. Får sol inn vinduet da, det er ganske hyggelig.


#4

Milfrid sa for siden:

Stiv nakke og sliten. Tre tonn klær som må legges sammen og må begynne og trene. Og sannsynligvis få tatt den B12-sprøyte jeg ikke rakk å ta forrige uke, mye mulig at det hjelper på formen.


#5

Tjorven sa for siden:

Det er godt mulig at det bare er en illusjon ... men jeg tror jeg har ledet min siste håndballkamp! :lykkelig:

(Det er i det hele tatt bitende ironisk at jeg siden nyttår har ledet 19(!) håndballkamper. Jeg har aldri spilt håndball oh har egentlig ikke peiling.)


#6

Maverick sa for siden:

Heihei! I dag er det jobb, rydd og vask som står på agendaen. Og hvis jeg er riktig flink, så skal jeg belønne meg med en sving ut i marka med bikkja i ettermiddag. :hjerter:


#7

Hjertensfryd sa for siden:

Dårlig dag. Sur. Godt det berre er meg og pusekatten heime. Han bryr seg fint lite om kva humør eg er i.


#8

polarjenta sa for siden:

God formiddag.

Jeg skal snart pakke, jeg skal til Bodø. Egentlig skulle begge ungene til onkel og tante, men minstemann hadde mer lyst til å dra til bestemor og bestefar, så da får han det mens storebror drar til tante og onkel. Sikkert greit med en pause fra hverandre.


#9

Timar sa for siden:

I går gjennomførte jeg en god, gammeldags vårrengjøring! Fikk vasket alle vinduer inne og ute og vasket gardiner og sofaputer. Det var utrolig digg å stå opp og se de fine vinduene! 😁 (Nope, jeg vasker verken vinduer eller tekstiler særlig ofte :knegg: )

I dag skal jeg gjøre et nytt forsøk på å gjøre ikke'no, avbrutt av litt sosialisering med naboene og en økt med kveldsjobbing. Denne helga har gjort godt!


#10

star sa for siden:

Trøtt i trynet. Er ute på tur og Er nok ikke hjemme før i kveld


#11

Addison sa for siden:

Sakte morgen for jentene og meg. Mannen dro av gårde på dugnadsvakt på DM for skolekorps grytidlig. Jeg hadde min vakt i går og skal være stolt korpsmamma og publikum litt senere i dag. Først litt klesvask og sånt.


#12

millact sa for siden:

Jeg sitter klistret foran tv og ser nyheter om Viking Sky. Støvsuget, vasket klær og ryddet litt. Skal på kirkegården om en stund. Pappa skulle fylt 73 år i dag.


#13

Hondacrv sa for siden:

Åh, millact. Her er dagen snart over. Kor blei helga av?


#14

Palmen sa for siden:

Jeg har møtt Addison i dag. :hjerter: hatt en skikkelig bra dag som korpsmamma, Lørenskog var suverene som teknisk arrangør, og korpset vårt vant. Høy adrenalin og smil fra øre til øre her hjemme nå!


#15

Pappalille sa for siden:

Frøkenen vår spilte i Lørenskog i går, nokså fersk musikant, og hadde det topp. I dag var det vårkonsert så denne helgen hatt vært viet til korps. Hyggelig. =)


#16

Addison sa for siden:

Så hyggelig å møtes Palmen! :hjerter: En intens helg med mye korps, en fin dugnad å delta på, og så fikk jeg hørt så utrolig gode korps i første divisjon i går, for et nivå! :elsker: Våre var nok ikke helt fornøyde med 4.-plassen men fremførelsen kunne nok ikke vært mye bedre, så da er det bare å jobbe videre mot NM! :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.