Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Interessante jobbrelaterte foredragsholdere som ikke tar betalt?

#1

Pelen sa for siden:

Jeg er medlem i en kvinnelig forening i Oslo der vi inviterer forskjellige foredragsholdere 4 ganger per år. Det meste er knyttet opp mot oss som ledere eller ansatte.

Noen ganger er det bare noen av medlemmene som forteller om sin arbeidshverdag og liv eller vi er på et besøk på en arbeidsplass. Noen ganger er det noen som snakker om og gir tips om god ledelse, prosjektstyring osv osv.

Nå er vi litt nysgjerrige på f.eks. kroppspråk. Vi vil lære oss litt mer om det, både som ledere og i forhandlinger. Hvordan ser man om noen lyver? Vi vil også gjerne vite mer om hersketeknikker og hvordan man kan bryte av når de brukes. Det er mye annet vi også kan tenke oss.

Har du noen forslag på personer som kan være mulige å invitere? Dessverre har vi ikke noen penger å tilby, men foreløpig har det gått ganske greit å få fatt i personer (bare vi ikke satser for høyt på de som helt åpenbart koster penger), utfodringen har vært å få et navn på blokket.

Har du noen forslag på hvem vi kan invitere? Har du noe å bidra med selv som kan være interessant å lytte på?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.