Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sketchers ok for dårlige bein?

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg trenger sko med bra demping som er snille med bein og rygg pga revamtisme. Jeg har et par Hooka joggesko som er hverdagsskoene mine året rundt og som byttes årlig og det er faktisk de enste skoene jeg har, sett bort fra bunadsko, tøfler og fjellsko, men nå har jeg kommet på den ville ideen at jeg har lyst til å ha to par sko slik for variasjonens skyld. Jeg kan bruke Hooka-skoene de dagene jeg har ekstra vondt eller skal gå mye, men et par nr 2 må jo også være gode. De bør jo da se litt annerledes ut enn superfargerike joggesko. Jeg har sett noen fine Sketchers på en TV-reklame de siste dagene. De er uten snøring og ser så gode ut, men er de det? Jeg skjønner at jeg må prøve, men er dette et merke som det er verdt å vurdere?


#2

Pelen sa for siden:

Sketchers er verdt å prøve. :nikker: Det er ikke alle som er så dempet, men noen av dem er godt dempet.


#3

Bluen sa for siden:

Jeg synes de er gode, men det er også stor forskjell fra modell til modell. Varianten med memory foam har jeg egentlig best inntrykk av, men hva som fungerer, vil jo være individuelt.

(Jeg har også hatt en utgave som ikke var godt dempet, så man må bare prøve seg fram.)


#4

løve70 sa for siden:

Jeg synes de er gode for min dårlige rygg. Bruker ofte Sketchers til hverdags.


#5

C3PO sa for siden:

Når føttene mine var i krise i sommer, var Oofos-sandalene mine redningen. Det var først da jeg gikk over til å bruke dem døgnet rundt at føttene mine kom seg. Selskapet har også kommet med vanlige sko, så det er noe jeg skal tenke på om jeg får trøbbel igjen.
oofos.no/


#6

Matilda sa for siden:

Enig. Jeg bruker sånne med memory foam som jobbsko, jeg er lærer og er på beina ca halve arbeidsdagen i snitt.


#7

ingling sa for siden:

Jeg har hatt Sketchers med memory foam, og de er veldig behagelige! Ikke alle er så dempet, så sjekk det. En utfordring for meg var at de var så myke, for jeg går litt skjevt, og særlig den ene skoen ble da tilsvarende skeiv. Men jeg hadde et par etter det som fungerte helt utmerket. Grei pris også!


#8

Stompa sa for siden:

Jeg har hatt flere par Sketchers og synes de er gode å gå i. Men det som irriterer meg er at materialet i selve skoen ofte er ganske slaskete/billig. Jeg synes mister fasongen og ser velbrukte og halvt utslitte ut etter kort tid.


#9

Elise sa for siden:

Jeg har hatt mange sketchers-sko og har elsket de. Men jeg har også en teori om at det kan være de som har vært medvirkende til fot-trøbbelet mitt, og ser at en annen her nevner det med å gå skjevt, som er mitt store problem. Så jeg ville sjekket hvordan du tråkker, og ikke gått for sketchers hvis du overpronerer/underpronerer.

Kun basert på antagelser om egne erfaringer, altså.


#10

Pelle sa for siden:

Jeg elsker Sketchers, men manuellterapeuten min mente de var for mye i sålen da jeg hadde betennelse i hælen. Da ville hun jeg skulle bruke stive tradisjonelle joggesko med mye bedre demping.


#11

-ea- sa for siden:

Jeg anbefaler alle med fotplager om å få ordentlig gode såler evt tilpassede innleggssåler hos et ortopedisk firma. Fikk anbefalt å bruke litt stive sko, ikke sånne myke som man kan bøye alle veier.

Hooka One (med innleggssåler) er mine favoritter også.


#12

Selma sa for siden:

Jeg er også spent på holdbarheten. Kjøpte to par Sketchers på factory outlet forrige uke. De er veldig behagelige å gå med, men jeg er usikker på om de holder formen ettersom de er veldig mye


#13

Karamell sa for siden:

Jeg liker de i starten, men memoryfoamet blir fort litt for sammenklemt og som resten sier, de blir litt slarkete i fasongen fort.


#14

allium sa for siden:

Jeg var ikke fornøyd med det paret jeg kjøpte. Som Stompa sier, slarkete, og ikke var de veldig godt dempet heller.


#15

Noba sa for siden:

Jeg har og revmatisme (pluss at jeg overpronerer). For meg ble Sketchers for myke, selv om de er lette og gode å ha på. De skoene som har fungert godt for meg er Ecco og nå finnes jo de faktisk i annet enn bare fotform og kjerring, så ikke fullt så kjipt å bruke de lengre. Men tar med meg det du skriver om Hoka, de skal jeg prøve!


#16

Hyacinth sa for siden:

Jeg har to par Skechers (det skrives uten t). De er nydelige å gå i, men jeg synes de har et litt tøysko- og billigpreg mtp kvalitet.


#17

Lhi-My sa for siden:

Det høres ikke ut til å være sko for meg. Jeg verken liker eller har godt av «lefsete» sko. Da får jeg lete videre.


#18

Matilda sa for siden:

Mine er ikke lefsete - men nå ser det ikke ut til at den typen jeg liker er å oppdrive lenger, så må vel finne noe nytt sjøl etter hvert. :sukk:


#19

Señora sa for siden:

Jeg liker godt Hooka one til turbruk, og bruker svarte Nikesko til hverdags. Trodde aldri jeg kunne bruke nikesko, men de er veldig veldig gode, og ganske enkle og pene også.


#20

Ine sa for siden:

Prøvd Grete Waitz-sko?


#21

Che sa for siden:

Min mor sverger til sketchers. Hun har polynevropati og mener at dette er de beste skoene for hennes bein i allefall. Hennes er ikke blitt "slarkete". Jeg har joggesko derfra - og liker de godt.


#22

Carpe Diem sa for siden:

Jeg synes at Ecco er mye bedre for min rygg (som er avhengig av gode sko etter et brudd for noen år siden) De har bedre demping og holder foten bedre på plass synes jeg :jupp:


#23

Ine sa for siden:

Fornøyd med basisfot.



#25

-ea- sa for siden:

GinaK: Peker opp. Fikk Hoka OneOne anbefalt av noen som går mye på steinhardt golv på jobb. Funker supert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.