Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sokker, hvilke er du fornøyd med?

#1

Robyn sa for siden:

Til hverdags, ikke trening. Ikke ankelsokker. I forskjellige farger, trenger ikke sorte nå. Ikke ull, det har jeg nok av.

Alt jeg har forsøkt siste tiden har vært bomkjøp. Enten har de vonde sømmer over tærne, de holder dårlig i vask, for stram strikk, for slapp strikk, osv.

Har du funnet sokker som sitter godt på foten og som du er fornøyd med, i såfall vil jeg gjerne vite hvilke sokker det er og hvor jeg kan få kjøpt. :hjelp:


#2

Sissel sa for siden:

Har pleid å kjøpe fra Stormberg til guttene, og de holder godt synes jeg.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg strikker selv. :D


#4

Malama sa for siden:

Sokker?

Ikke raggsokker, men sokker?


#5

Tjorven sa for siden:

Ja, jeg strikker dem i helt tynt ullgarn. Til hverdags bruker jeg ikke andre sokker enn de jeg strikker selv. (Ankelsokker til treningsbruk kjøper jeg på butikken.)

Det samme gjelder egentlig resten av familien ... sånn rent bortsett fra at tenåringen bruker tynne sportssokker i joggesko stort sett alltid. :gal:


#6

star sa for siden:

Henger på, men bor for det aller meste i ullsokker i ulik tykkelse. De fleste andre jeg har er Pierre Robert, men syns de krymper veldig fort. De tromles ikke.


#7

millact sa for siden:

Bruker Pierre Robert eller Cubus sine. Pierre Robert sine er gode synes jeg.


#8

Syrinx sa for siden:

Jeg kjøper litt her og der, synes blant annet de jeg kjøper på Jula (de er vel av merket Blåkläder tror jeg) er gode.


#9

Filifjonka sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med noen fra HM som jeg kjøpte i høst. Fant dem ikke på nettsiden nå, men kan jo hende de fins i butikk. Kjøpte dem i herreavdelingen, men de hadde min størrelse (39). Sikkert 37-40 eller noe. De er melert i mange fine farger, ribbestrikket uten stram kant, veldig gode og jeg er glad jeg kjøpte mange. Tror det var 3-pakning eller muligens 5-pakning. Jeg har i to gråfarger, to blåfarger, en burgunderaktig, en slags brun.


#10

Magica sa for siden:

Jeg kjøper på HM. De har hundre typer da. Jeg kan ikke ha stramme rundt leggen, så det er mitt kriterie.


#11

Hyacinth sa for siden:

Flerpakninger på kjedebutikker. Kun bomull, jeg svetter av ullsokker og synes det er ekkelt.

Har kun svarte og hvite sokker. Kunne godt tenkt meg andre farger og kanskje til og med mønster, men synes det er vanskelig å kombinere med resten av klærne. Da måtte jeg jo ha planlagt sokker også? Gjør dere det? Synes det ser merkelig ut med rød- og hvitstripete sokker på føttene og et helt annet mønster på genseren, liksom...


#12

Bean sa for siden:

Jeg kjøper nesten bare Pierre Robert sine standard svarte eller mørkeblå sokker. De har et bredere bånd/strikk øverst så de ikke strammer. Synes de er best.


#13

Elise sa for siden:

HM sine med sånn ruglete kant øverst.


#14

gnuri sa for siden:

Jeg er kjempefornøyd med sokkene fra Bambusa. Kjøper 5-pakk på Life til 200,-


#15

Ru sa for siden:

H&M. Har opptil flere varianter av de der 3/5-pk, og fordelen med det er jo at det er enda enklere å finne et par, når man har flere i samme farge. :knegg:


#16

Rabbit sa for siden:

Jeg kjøper stort sett H&M sine, men liker også de jeg fant på Europris. til 10 kr. Jeg har dilla på sokker i alle forskjellige farger, så jeg blir lykkelig når jeg finner billige sokker. :knegg:


#17

Malama sa for siden:

Mine kommer stort sett fra cubus standard 5 pk med sokker, ikke ankelsokker og fungerer finfint for meg. Kjøpt på obs også, crossbow? noe sånt. Gjør samme nytten. Åpenbart ikke veldig kravstor.

Det eneste som ikke er knalllurt er å kjøpe samme 10 pk til både storesøster og lillesøster for det kan bli litt krøll i brettingen.


#18

polarjenta sa for siden:

Siden jeg ser på sokker som forbruksvarer, så kjøper jeg på europris til 10 kr paret. Hamstrer en del når de har 40% på sokker, kjøper både til ungene mine og meg der.


#19

Tallulah sa for siden:

Skjønner problemet! Jeg vil også helst ha sømløse sokker, uten skarp strikk.

Jeg har funnet ut at om de har mye mønster vevd inn så har de ofte dårlig elastikk. De fra HM med ruglekant øverst er ganske greie, også har Lindex ofte ganske gode sokker. Om du skulle dra til utlandet, så har GAP ganske gode damesokker også.

De ribbestrikkede Filifjonka skriver om har sønnen min, og de har ingen kjip strikk øverst. Jeg har vurdert dem til meg selv. Weekday har noen liknende også.


#20

Stellebord sa for siden:

Hvis jeg ikke bruker ull, så kjøper jeg på Weekday.


#21

Mex sa for siden:

Jeg er mest fornøyd med Lindex sine 5 pakker, eller HM sine på barneavdelingen.


#22

Palmen sa for siden:

Disse har jeg sikkert 50 par av. Ikke for stramme, holder sef mmf bra.


#23

Robyn sa for siden:

Har handlet på HM, både med ruglekant og vanlige. Siden ingen av de er vasket enda kan jeg ikke si noe om kvalitet, men passform er bra.
Tror jeg har vært misfornøyd med både Lindex og Cubus sine.


#24

Che sa for siden:

Jeg har pleid å kjøpe sokkene i bambus fra days like this. (Gamle vivikes) vært veldig fornøyd:)


#25

Luvi sa for siden:

Flerpakninger med grå strømper fra Primark. :knegg: Holder utrolig godt på fasongen og sitter godt på føttene. Jeg har besluttet å ha alle sokkene i samme farge, for jeg er møkk lei av å parre sammen single strømper.


#26

Lille meg sa for siden:

Vi har denne typen i sort fra Dressmann. Men vi har ganske store føtter, da. :sparke: Elsker dem. Kommer aldri til å bruke andre sokker om disse er tilgjengelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.