Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lage hilsen til bryllup når de som skal være med bor spredt?

#1

vixen sa for siden:

En venninne skal gifte seg i begynnelsen av juni. Det blir et lite bryllup med bare familie. Vi er en stor gjeng (13 stk)som gikk på vgs sammen som har brukt å lage et innslag i hverandres bryllup. Nå skal vi ikke være der, men søstra har spurt om vi vil lage noe som kan vises under festen som overraskelse. Problemet er at noen bor i oslo,noen i bergen, noen i trondheim osv.

Noen ideer til hvordan vi kan løse det? Youtube?


#2

Magica sa for siden:

Hva skal dere lage da? En presentasjon? Da kan dere jo bruke google (og dele).


#3

vixen sa for siden:

Første tanke er videohilsen av noe slag.


#4

Floksa sa for siden:

Et langt dikt eller en sang der alle spiller inn en snutt hver som så klippes sammen til en film?


#5

vixen sa for siden:

For eksempel. Men hvordan sende det og hvordan sette det sammen? Tenker at det går helt fint å filme med telefonen, men så stopper det.


#6

Floksa sa for siden:

Lage en film. Spør barna hvordan. De lærer det visstnok på skolen :eek:


#7

Sol sa for siden:

Dere kan klippe sammen i iMovie og sikkert masse andre programmer. Og ja, spør noen barn, de gjør det lett som en plett. Mine unger lager ofte film om skolearbeid.


#8

Charlie sa for siden:

Spør kidsa, ja. :ja:

Ellers går det an å lage en PP-presentasjon hvor hver person/ gruppe har ett ark hvor det settes inn et videoklipp, og så lager man regi på overgangene. For eksempel. ark 1, Astrid, som avslutter med å se til høyre og si "og da var dere med også, ikke sant, Paul og Wenche?"

Neste bilde starter med at Paul og Wenche ser til venstre, så rett fram "ja det stemmer! Og det minner oss på... xyxyxyxyx Har du noe morsomt å fortelle, Ruth?"

Bilde 3, Ruth: "Tusen takk, Paul og Wenche, det har jeg, vet dere!!"


#9

Input sa for siden:

Filmen kan dere laste opp på youtube, gjøre privat og dele med søsteren til bruden. Det blir antagelig en ganske stor fil.


#10

Magica sa for siden:

En av dere lager en google presentasjon, deler den med alle, og alle redigerer den samme presentasjonen, og da kan man legge inn video, bilder osv på hver sine lysark.

Spør meg hvis du lurer på noe helt praktisk.


#11

Charlie sa for siden:

Dere kunne forresten også samarbeide om å lage en Kahoot? :blafre: Kan gjøre noe av det samme uten videofiler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.