Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sovepose til 11-åring

#1

millact sa for siden:

Yngste er sjøspeider og skal nok få en ny sovepose til bursdagen til høsten. Skal følge med fremover og se etter tilbud.

I helgen brukte han søsteren sin Mammut Tyin MTI vinter pose og var mer enn varm nok, men den tar fryktelig mye plass i sekken og veier 2.6 kg. Skulle gjerne hatt noe mye mindre til ham, men kanskje ikke dun.

Tips til hva jeg kjøper? Det kan virke som de har flere turer i løpet av høst og vinter. Fredag sov de ute i selvlaget gapahuk.


#2

tink sa for siden:

Guttene mine har en mammutpose hver, en som skal holde i 3 sesonger og en som skal være bra om sommeren. Den minste er ikke så gæli stor. Min erfaring som speidermamma er at det er sjelden de sover under åpen himmel (eller i telt) om vinteren, og skikkelig vinterpose kan man låne på bøgda den ene gangen man trenger det. Viktigere for speidere å ha noe som er passe varmt fra vår til høst, og som er lett å ta med seg.


#3

millact sa for siden:

Ja. Jeg leste om de mammut tresesongsposene og tror jo egentlig det holder. Tror jeg må se i butikk hvor stor den er.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.