Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billigere og like godt alternativ til Ole Henriksen?

#1

Che sa for siden:

Jeg kjøpte Ole Henriksen sitt serum (pure truth youth acivation oil) nå i vinter. For første gang på lenge har jeg en hud som ikke er rød pga tørt inneklima på jobb. - jeg liker den godt, men den har noen minus som gjør at jeg lurer på om jeg skal lete etter alternativ.

  1. Prisen. Den er ganske dyr. Den er drøy, men fortsatt dyr (ca 600 kroner)
  2. farge. Fargen er oransje, noe som gjør at huden blir litt fiffig i fargen.
  3. Lukta. Jeg synes den lukter godt, men den lukter sterkt av sitrus. Jeg kjenner lukta av min egen hud i flere timer etter at jeg har tatt på meg oljen. Mannen sier den lukter myggspray.

Finnes det lignende produkt som kan funke på knusktørr vinterhud?


#2

Java sa for siden:

Jeg bruker Bio-Oil. Kjøpes veldig billig på Loco eller Normal. Funker som bare det på min hud.


#3

Che sa for siden:

Takk, den skal jeg sjekke ut. Hvordan lukter den?


#4

IzziCreo sa for siden:

La Roche Posay sin Rosealic er mye rimeligere. Den er for sart hud, og egentlig rød hud som f.eks. rosascea. Har selv brukt Ole Henriksen (flere av typene), men måtte slutte da de trigget rosascea hos meg.



#6

Che sa for siden:

Supert! - Nå har jeg noen alternativer. Jeg er ganske rar når det kommer til lukt - jeg ønsker gjerne at ting skal lukte, men det må lukte "rett".


#7

IzziCreo sa for siden:

LRP lukter lite, men jeg synes den er god. Kjøpes på apotek.


#8

Elise sa for siden:

Mine knoker som er knusktørre, sprukne og vonde på vinteren liker godt Locobase Repair. Jeg er litt var på lukt, og tenker ikke at denne lukter noe spesielt, men det er mulig det er fordi jeg er vant til den.

Den er fryktelig seig da, så jeg pleier å bare smøre knokene, med knokene på motsatt hånd. Hvis jeg smører hele hånda (også inni) føler jeg ikke at jeg kan ta på pc/mobil/ting og tang før det har gått en god stund.


#9

Nera sa for siden:

Om det er C-vitamin du er ute etter, kan du prøve noe fra The Ordinary, som selges på H&M og muligens også Vita?Pris under hundrelappen. Bio-Oil, Rosaliac osv er ikke alternativer i samme kategori, så det kommer an på hva du er ute etter.

Jeg har selv alt for sensitiv hud til å takle C-vitamin i noen som helst form, for det trigger irritasjon og gjør at hudbarrieren min blir (enda mer) forstyrret.


#10

Che sa for siden:

Jeg vet ikke helt hva jeg er ut etter. Jeg har vært plaget med veldig tørr og rød hud på kinn/ved nese på vinterstid. (Så tørt at det har vært smertefullt) - jeg ble anbefalt Ole Henriksen på parfymeri (også den rosa dagkremen derfra) og det ser ut til å funke fint. Nå har jeg nok produktene frem til sommeren.


#11

IzziCreo sa for siden:

Hvis du er plaget med rødhet og tørr hud ville jeg absolutt ha testet ut LRP Rosealic på apoteket. De har i tillegg prøver på disse så da kan du teste ut før du går til innkjøp.


#12

Magica sa for siden:

Jeg bruker denne og er superfornøyd!


#13

Che sa for siden:

Ja, skal sjekke ut denne. Jeg har rosacea i familien og har nok en hud som er helt i grenseland selv, så dette er absolutt noe jeg skal sjekke ut.



#15

Che sa for siden:

Hvordan lukter den?


#16

Lavender sa for siden:

Svært lite, det er kun naturlige ingredienser, ingen av de med sterk lukt. Jeg synes det lukter rent. Ole Henriksen Truth serum synes jeg lukter en god del.


#17

Nera sa for siden:

Jeg synes alt fra Decleor lukter veldig sterkt, selv om det er aromatiske dufter. Jeg er blitt allergisk mot alt derfra etter å ha brukt dem i årevis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.