Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grissini

#1

Karamell sa for siden:

Grissini

1 pk tørrgjær
2 ts olivenolje
1 ts sukker
1 ts salt
2 ½ dl hvetemel
1 dl vann (37 grader)
8-10 oliven - oppkuttet
25 g revet parmesan

Alt blandes sammen. Kan heves litt hvis tid. Kjevles flat i den lengden du ønsker. Skjær ca 1 cm tykke strimler med pizzaskjærer. Hev i 40 min.

Stekes i 20 min på 190 grader.

Oppskriften kan dobles hvis det er mer enn to som skal spise.

Serveres til salat, pasta, tapas, suppe o.l.

I dag hadde jeg hverken sorte oliven eller permesan. Laget med hvitost og provencekrydder. Godt!


#2

Karamell sa for siden:

Mange har kanskje smakt grissini fra butikken. De smaker kjeks, men denne oppskriften er med gjær. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.