Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tørketrommel

#1

Mex sa for siden:

Tørketrommelen våres har tatt kvelden, og vi må finnes oss en ny en. :sukk:
Er det noen som har en som de er kjempefornøyd med og vil anbefale?
Evt en de er misfornøyd med og vil avbefale?


#2

millact sa for siden:

Har alltid hatt Miele og vært fornøyd, men de er dyre. Da forrige tok kvelden etter 14-15 år endte jeg opp med å kjøpe Asko tror jeg (husker ikke). Kunne nok ha reparert Mielen, men det kunne blitt dyrt og jeg vet ikke om det hadde vært verdt det. Mielen tørket bedre og var stillere, men den andre fungerer fint til vårt bruk og var noen tusenlapper rimeligere.


#3

IzziCreo sa for siden:

Siemens 8 kg trommel med utsatt start. Veldig fornøyd. Hadde Miele før det, og det var en sann glede da den kunne sendes ut døren. Mye reparasjoner og aldri tilfredsstillende resultat.



#5

Ru sa for siden:

Vi har en Hotpoint Ariston med ørten programmer. Har hatt den en god stund nå, og er veldig fornøyd. Det knakk et bittelite hjul som gjorde at reimen som dro trommelen rundt spratt av, men det fikset de kjapt og greit på verkstedet. Nå for litt siden hadde vi reperatør som fikset en sensor som påstod vanntanken var full hele tiden.

Jeg liker at den er enkel og grei, og billig, å reparere nå som den er godt forbi reklamasjonstiden. Og at reperatøren er 2 km unna og har fantastisk service!. :knegg:



#7

Rabbit sa for siden:

Jeg har en 10 år gammel Zanussi som går og går, det har aldri vært noe tull med den. Ikke var den dyr heller, mener jeg betalte rundt 5000 for den.


#8

Mex sa for siden:

Jeg har en 17 år gammel Zanussi som nå har tatt kvelden.. så har vært veldig fornøyd med Zanussi, men litt lite med utvalg fra den leverandøren nå om dagen.


#9

Mex sa for siden:

Så bra. :)


#10

-ea- sa for siden:

Kjøpte Bosch da min gamle Asko tok kvelden. Tror det er en serie 4 (rimeligste) som akkurat da var billigst på komplett.no.

Har kjøpt en del hvitevarer de siste par-tre årene, og da har jeg lest tester og omtaler og bestemt meg sånn høvelig for hvilket merke/modell jeg vil ha og deretter googlet og handlet der jeg får den billigst inkl leveranse helt inn hjemme.


#11

Geitrams sa for siden:

Vi kjøpte tørketrommel fra Samsung etter å ha vært fornøyd med vaskemaskinen i 6 år. Den tar 9 kg, mener jeg.


#12

Floksa sa for siden:

Vi har en Miele. Den er godt og vel ti år gammel og har ikke skoftet en eneste gang!
Og den tromler stort sett alt til en familie på seks.
Bestemor Miele (vaskemaskinen) har også vært flink i snart femten år. Men den har hatt hikke noen ganger og måttet på sykehus. Vi omtaler begge som nye :knegg:


#13

mrc sa for siden:

Kastet ut Miele-trommelen i fjor høst - holdt vel 10 år, men med gjentatt reparasjoner både under garantitid og av meg selv etter at reklamasjonsretten gikk ut.

Vi bruker tørketrommelen mye. Endte opp med denne: www.prisjakt.no/product.php?p=4566657

Har så langt i hvert fall vært veldig fornøyd, både med tørkeresultat og også støvnivået.


#14

IzziCreo sa for siden:

Slik var vår også :nemlig:



#16

Elise sa for siden:

Nysgjerrig på hvorfor kan bruker utsatt start på tørketrommel. Er det ikke bedre at klærne ligger tørre inni der enn våte? :vetikke:


#17

Myria sa for siden:

Vi har denne fra AEG og er veldig fornøyd. Har rett og slett ingenting som helst negativt å si om den. :jupp:


#18

IzziCreo sa for siden:

Nja, det spørs eventuelt hvor lenge. Den har jo slik antikrøll etter den er ferdig, men det beste er om man tar tøyet med en gang (spesielt hvis man har mye sengetøy). En annen ting er at jeg f.eks. skal ut et ærend, og da ikke vil ha trommelen gående. Jeg husker definitivt ikke å sette den på når jeg kommer hjem, men ved å programmere den så er alt peachy keen. Jeg bruker utsatt start i langt større grad på klesvask altså, men kjekk å ha på tørkisen også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.