Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslo: Rolig café e.l

#1

IzziCreo sa for siden:

Hvor vil du anbefale å sette seg ned i Oslo sentrum noen timer på en ukedag med pc eller bok, hvor det ikke er masse gjennomgangstrafikk, støy, høylydt prat og hvor man sitter godt? Jeg har noise cancelling head set, så litt støy går greit, men veldig godt med et rolig sted allikevel. Lademuligheter er pluss.

Så hvor setter jeg meg? :blafre:


#2

Timar sa for siden:

Kommer litt an på hvor sterke prinsipper du har rundt kaffekjeder. :humre: Espresso House pleier å ha store, myke sofaer og stoler og gode muligheter for å å kunne få sitte i fred lenge. Wayne's coffee også, men vet ikke om den kjeden eksisterer lenger?

Ellers kan kanskje en restaurant dekke behovet like godt? Gå litt vekk fra Oslo S/Østbanehallen/Byporten, så er det ikke så mye folk


#3

amylin sa for siden:

Kulturhuset har lademuligheter og hvis du setter deg i delen som heter biblioteket, pleier det å være rolig om du ikke er der kveldstid.


#4

Shun sa for siden:

Bare jazz i Grensen. Vet dog ikke noe om lademuligheter.


#5

Tallulah sa for siden:

  • en på Kulturhuset. Der sitter folk og jobber og du har både nett og lademuligheter.

Ellers er Brygg stille på dagtid.


#6

Camomilla sa for siden:

Hvis du stikker hit så ....
Du vet h or du finner meg :ja:


#7

gajamor sa for siden:

Jeg pleier å gå på eldorado bokhandel, men de har fjernet en del av de beste plassene som var i 2. Etg.


#8

Arran sa for siden:

Kafédelen på Sentralen er perfekt til jobbing.


#9

IzziCreo sa for siden:

Tusen takk for flere forslag :hjerter: Planen var Kulturhuset etter hva jeg så her (ingen fan av jazzmusikk og regnet det som selvsagt på et slikt sted :knegg: ), men klarte ikke å bevege meg så langt. Derfor ble det motvillig Egon på Byporten, men de overrasket meg stort. Særs rolig i 3.etg, faktisk god mat, lademuligheter og må legge til god service, for sånt skal alltid nevnes når man opplever det.


#10

IzziCreo sa for siden:

Ja :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.