Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mild mascara?

#1

DM sa for siden:

Finnes det en mild mascara som ikke får vippene til å hagle av med en gang jeg bruker den, og som ikke får øynene til å svi og klø?


#2

scilla sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Extrême cils fra Chanel. Den hverken klør eller svir og jeg har alle vippene inntakt.


#3

DM sa for siden:

Og du reagerer på mascaraer til vanlig eller?

#4

Propella sa for siden:

Har du nikkelallergi? De fleste mascarer inneholder nikkel.


#5

Marge sa for siden:

Jeg er godt fornøyd med aco volume mascara fra apoteket. Men jeg reagerer uansett ikke på mascara. Denne er uansett min favoritt fordi den er så lett å vaske vekk og klumper ikke.


#6

scilla sa for siden:

Neida, jeg gjør ikke det, men jeg hater mascaraer som kladde, renner og som drar med seg vippene når man skal fjerne den. Jeg har ikke reagert allergisk på noen.


#7

DM sa for siden:

Åh, der har vi sikkert synderen ja. :rolleyes: Vet du hvilke som ikke inneholder nikkel da?

#8

Propella sa for siden:

Jeg vet det er noen å få kjøpt på apotek og optiker. Jeg gav i grunnen opp prosjekt mascara for mange år siden pga nikkelallergi og linsebruk. Nå er jeg kvitt linsene og kunne godt tenkt meg å finne en mascara jeg tåler. Ingen tips dessverre men vil gjerne vite selv . :ja:



#10

DM sa for siden:

Jeg kan bruke Kanebo sin som ligger som et lag rundt vippene, og ikke går av når en gråter, fordi det må være 40 grader på vannet før den løsner. Men jeg er litt lei den. Jeg trenger ikke lengre vipper, bare litt mer farge, og vippene blir lengre av denne.



#12

malena sa for siden:

:rødme:


#13

Nessie sa for siden:

På Vita sa de at IsaDora har en som er yppelig for de som er allergiske iallefall. Vet ikke hva den heter, men hun anbefalte den også til de som bruker linser.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.