Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ariana Grande - sitte- eller ståplass?

#1

jolie sa for siden:

Snuppa blir straks 13, også var det jammen billetter igjen til konserten. Ingen gode sitteplasser igjen selvfølgelig: kun felt I, K og J. Hun er straks like høy som meg, altså ca 160 cm. Skal vi gå for ståplasser eller ser vi helt greit på sitteplassene sånn ca midt på de nevnte feltene? Regner med det er med noen store skjermer i sceneoppsettet. Er I, K eller J best?


#2

Tjorven sa for siden:

Snuppa var på Ariane Grande med ståplass da hun var 10 år, og bitteliten av vekst. Drt gikk brillefint.


#3

IzziCreo sa for siden:

Helt klart sitteplass. Hun har helt sikkert storskjermer slik at avstand ikke har så mye å si eller hva tenker du, Maverick? (Hun titter nok innom tråden her :hjerter: )

Det er tungt å stå så lenge, og 160 er ikke videre høyt. Jeg er selv 167 og jeg fant fort ut i tenårene at ståplasser var ingenting for meg. Lite trivelig å se rett inn i ryggtavlen på de foran :himle:

Jeg har bare sittet på sidene i Telenor Arena, men vil tro midtfeltet bak eller så langt mot midten som mulig er fint.


#4

Tjorven sa for siden:

Vi har sittet på midtfeltet på Telenor Arena under Ariana Grande også, og hun var bare en liten prikk langt der fremme. Hun er virkelig ikke den største dama. Vi kunne jo se alt på skjerm, men mistet noe av konsertopplevelsen, syntes jeg.

Med ståplass så vi mye mer og kom mye nærmere.


#5

Maverick sa for siden:

Jeg tenker at ståplass vs sitteplass kommer mest an på jentungen, og hvor gira hun er på å hoppe og danse under show, og om det er viktig å komme langt frem, om hun blir stressa av folkemasser, og så videre.

Mesteparten av publikum er jo omtrent på den høyden, så det har ikke så mye å si.

(Men ja, klart det er videoskjermer. :jupp: )


#6

Pøblis sa for siden:

Jeg har hatt ståplass flere ganger i Telenor Arena. det er ikke så stappings på gulvet at man må stå oppi ryggen til andre - det er alltid plasss til å trekke ut til siden eller bakover. Alle sitteplassene er jo et godt stykke unna artisten.

Jeg ville valgt ståplass - uten tvil.


#7

Maverick sa for siden:

Ja, det er aldri stappa, men det er jo en del folk, da. Min eldste er ikke komfortabel med det.


#8

jolie sa for siden:

Tusen takk for innspill! Valgte sitteplasser. Det er et stykke unna, men det er første møtet med en konsert så det er kanskje lurt. Aner ikke. Blir sikkert en opplevelse likevel. Er det lov å ha med kikkert? :knegg:


#9

millact sa for siden:

Lurt, synes jeg, at du gikk for sitteplasser. Eldste fikk billetter til Twenty One Pilots i 14-årsgave i vinter. Første konsert for henne. Hun er over 170. Vi hadde også sitteplasser. Så helt greit og følte ikke vi savnet å se dem nærmere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.