Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Fersken sa for siden:

Frost på marka og sol ute. Inngangen til påsken ser ut til å bli magisk. Aller mest gleder jeg meg til å sove til jeg våkner i morgen tidlig. :gjesp:


#3

Candy Darling sa for siden:

Jeg bare så utrolig happy, fikk helt fantastiske nyheter på jobben i dag. Noen ganger er det utrolig meningsfylt å være med på å bedre folks helse fra legemiddelsiden.

Ikke alltid, da. Innrømmer det. :knegg:


#4

Toffskij sa for siden:

Morn! Siste arbeidsdag før påskeferien. Man skulle tro at det var stas, men det er egentlig litt synd, for etter påskeferien er det slutt på uforstyrret, konsentrert forskning og på'an igjen med ukependling og fullt kjør med studenter. Men det blir jo gøy det også. Må bare skrive ferdig to artikler og gjøre et større dataslipp først. :sparke:


#5

Polyanna sa for siden:

Så fint, Candy! :hjerter:

I dag tok jeg meg to sekunder på å stå ved vinduet på soverommet og se på fjorden. Jeg har "fjordgløtt", ikke utsikt, men det monner det også. :elsker:


#6

celebelen sa for siden:

Jeg våknet av at det klapret på plattingen utenfor soverommene grytidlig i morges, men klarte heldigvis å sovne igjen. Rådyrene kom tilbake rundt frokost, ser ut som toårs(?)kalvene holder på å "flytte" fra mor. Det er i hvertfall første gang jeg ser dem på egenhånd. Kanskje det betyr at det kommer nye kalver i løpet av et par måneder? :hjerter:


#7

Mex sa for siden:

Hektisk morgen med unger som skulle ha klart både det ene og det andre til påskelunsj i dag.
Påskeferie om 5 timer. Det skal bli godt! :)


#8

star sa for siden:

Rydde, rydde, rydde, rydde.


#9

Adrienne sa for siden:

Jeg sitter hos en annen del av organisasjonen i dag, og her har de påskeegg. Det har vi ikke der jeg sitter til vanlig. Jeg tror jeg blir værende her i dag, jeg.


#10

Polyanna sa for siden:

Her er forresten laget sønnen møtte i helgen.
www.tv2.no/a/10538997/?fbclid=IwAR3gB5pVIGuhvmU0rTkOcY3R_BUWebrYBUSPTxyM8NX5hRWK8_JFi203-go

:gal:

Så de skal kanskje være glad til at det ble med trusler, ekstremt stygt spill og ropechanting av "FUCK " i helgen. Mens foreldre stod på sidelinjen og sa ingenting og mente at det ikke var noe å bry seg om. :gal: (De få foreldrene som var der, da. De spillerne og sidelinjekompisene som lagde bråk var der selvsagt uten foreldre).


#11

Candy Darling sa for siden:

Fy søren. :mad: Jeg synes så synd både på de lagene som er på besøk, men også på hjemmelaget. Det ser ut som dette er noen bøller utenfor klubben som bare ser etter en unnskyldning for å lage kvalm.


#12

Bluen sa for siden:

Håper dere også har meldt inn episodene, Polyanna! For noen folk. :gal: Jevnaldrende med spillerne og garantert bare ute etter bråk, som du skriver, Candy.


#13

Polyanna sa for siden:

Ja og nei. Jeg tror det er EN gjeng, der spillerne og tilskuerne (vennene deres) er like ille. Det var spillerne som var verst i helgen.

Men veldig synd for klubben og de frivillige som har lagt masse jobb i å få til noe som skal være til hygge og glede. :(

(Det er meldt inn, ja)


#14

Milfrid sa for siden:

Hjelpes, det der er jo spinnvilt! :sjokk:


#15

Tjorven sa for siden:

Jeg stod på sidelinja i går med en pappa som har vært mangeårig trener i den klubben. (Datteren hans har akkurat meldt overgang til oss.) Han fortalte at dette er en kjent gjeng på noen relativt få gutter, som nå i det siste har fått med seg enda flere. Og at det slett ikke bare er på fotballbanen de lager bøll. Politiet er koblet inn for lengst, men de er ganske maktesløse siden gutta er «mindreårige».


#16

Pappalille sa for siden:

Jah ... >< Det er så deilig at de ønsker å bygge oppunder håpløse stereotyper. :sukk:

Jeg har hatt nest siste veiledning i dag, det gikk akkurat opp for meg at det betyr at jeg må bli ferdig snart, Panikk!


#17

Input sa for siden:

Nå er det bare noen timer igjen til påskeferie! :D

Jeg har ny kjole på meg i dag, og har oppdaget i løpet av dagen at jeg synes den er for kort. :sparke:


#18

Tjorven sa for siden:

Vi har verdens største påskeegg stående ved kaffemaskinen og jeg trenger mer viljestyrke enn jeg innehar for å ikke gå nok en tur. :hjelp:


#19

Millen sa for siden:

Jeg har gått min første langtur etter operasjonen i januar og det var godt! Nye sketchers kjøpte jeg også. Nå sitter jeg ute u solen med en kopp te og leser fag. Det nærmer seg visst eksamenstider.


#20

Anda sa for siden:

Jeg gleder meg sjikklig til «vi» skal spille mot dem om noen uker, kjenner jeg. :sukk: Snakker jo men Andungen på forhånd, men lett er det ikke. Noen virker jo overrasket over at det er (kan være) straffbart å slåss. Og at det hellet ikke er greit å avtale å slåss utenfor skolegården (i skoletiden).

Hvor er det det glipper? :gaah:


#21

Agent Scully sa for siden:

God påske da! Noen som har tips til en morsom aktivitet for en 10-åring som har hatt en kiip dag? Oslo-området ...


#22

Candy Darling sa for siden:

Så dumt, da! Vi var på Popsenteret nylig, det var gøy fortsatt.


#23

Hondacrv sa for siden:

Ta med på kino? Gå på kafé og drikke kakao?

Eg går inn for rettelanding, og har egentlig berre noe småplukk att før eg kan legge ut tekstane deira og gje dei ein god opplevelse eller ein skuffelse. Men sånn er det.

Dekkhotellet mitt har rota bort sommardekka mine, så eg får nye fell og felger. Hehe.


#24

Blondie sa for siden:

Traveltravel jobbdag med et par meltdowns underveis. Nå ligger jeg med beina høyt og forsøker å ikke irritere meg over alle som kan reise hit og dit. :sparke:


#25

Kaprifol sa for siden:

Jeg har også hatt en travel dag, jeg skal heller ingen steder. Det er godt. Tid til serie, øl og klesvask. Og mer jobb på mandag.


#26

millact sa for siden:

En slik dag har jeg også hatt, Blondie, andre fredag på rad. Men jeg er roligere i dag enn forrige fredag. Man må da forvente at voksne folk gjør jobben sin.

Men, nå er det påskeferie. Spist smågodt fra påskeegg på jobb. Må visst kjøpe inn selv også.


#27

Agent Scully sa for siden:

Takk for tips. Løsningen var sjokoladefontene fra Teknikmagasinet. Sjokolade og ingeniørteknikk. Instant happiness.


#28

Blånn sa for siden:

Mange instanser har nok vært koblet inn. Samtidig kjenner mange av gutta på laget som ikke er sånn. Noen ødelegger for mange. Mange av elevene på det trinnet har valgt bort nærskolen. Også vi. Dessverre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.