Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Trixie sa for siden:

God morgen.
Påsken starter hjemme for vår del, PW-cup nr to i år denne helgen, så det blir håndball og skriving. Senere i påsken går turen til Danmark for mer håndball og mer skriving :knegg:

God lørdag til alle.


#3

millact sa for siden:

Sol og vært oppe en stund. Barna sover. Lister meg snart ut et par ærend. Så skal vi visst male en vegg hos eldste.


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg er på jobb. Men det er bare noen timer for å få unna det som må gjøres før jeg reiser på fin påskeferie i morgen tidlig. :lykkelig:

Om noen timer kommer storesøster til byen og så skal vi kjøpe sko til henne og spise god lunsj. Det er nydelig vær og jeg er i full feriemodus.


#5

Pappalille sa for siden:

Jeg er litt lei av at øynene mine kjennes som sandpapir, men det er lørdag og jeg har innvilget meg skrivefri hele helgen så det blir deilig. :hjerter:


#6

Mams sa for siden:

Kos dere med PW Trixie. I år blir det ikke det for oss, G02 er vel for store og har Bringserie.


#7

Blånn sa for siden:

Vi er på vei til vestlandet og svigers. Straks tisse, spise og handlepause på Lillehammer.


#8

millact sa for siden:

Maling kjøpt, retroblå, så da går vi i gang med maling. Kjøpt smågodt til egg, vært på apotek og på polet, så da er vi klar for påske. Ungene pyntet huset i går, gult og fint.


#9

Pamina sa for siden:

Vi venter med å reise til i morgen, svigerfar er ganske nylig hjerteoperert og mannen sliter med slutten av en influensa. Vi tar ikke noen sjanser med smitte. Da blir det klesvask og pakking av bil i løpet av kvelden, så reiser vi i morgen tidlig.


#10

vixen sa for siden:

Vi har hatt storfamiliefrokost for å feire junior som er hele 11 år idag. En fornuftig, klok og kul fyr som jeg er veldig glad i! Nå drar vi snart til byen for å hente vesla som kommer med flyet i kveld på påskeferie.


#11

Fersken sa for siden:

Jeg fikk sove til våknet av meg selv. Så nå sitter jeg her med litt støle sovemuskler og kjenner meg så avslappet som jeg ikke har gjort på lenge. :lykkelig:


#12

Addison sa for siden:

På tur til fjells, kaffepause på Lillehammer straks.


#13

millact sa for siden:

Gratulerer med 11-åring, Vixen!

Veggen er malt, 14-åringen er strålende fornøyd, jeg også. Fargen er så fin at jeg vurderer å male andre rom med den også, sånn i løpet av våren.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.