Vi trenger en ny gassgrill. Den må være veldig lett å holde ren. Ser for meg at emaljert stekerist er en fordel? Den bør være relativt rimelig, men bra. Vi er ikke avanserte grillere, det går ofte i pølser, kylling, biff eller lignende, men det er kjekt å kunne lage pizza på grillen også.
Har sett på Weber q modeller, men de små er kanskje litt små, og den største blir så dyr at da er det mye annet som også kan være aktuelt.
Vi har grei plass, men grillen kan godt være enkel å flytte på.
Jeg synes ikke Weber Q er gode griller. Ikke i det hele tatt, de er små og varmer lite og ujevnt.
De andre Weber-modellene er bedre, men vi er enda mer fornøyd med Char Broil (Jernia). Den har noe som kalles infrarød brenner. Det gir jevn og god varme, og så flammer det ikke opp om det drypper fett.
Vi kjøpte nettopp Flying Culinary Circus sin 4.1. Den koster 3800,- på tilbud på obs bygg nå. Den er stor og god, og gir jevn varme. Vi har til nå grillet lammestek, biffer, kylling...og alt til nå har blitt veldig godt og saftig. Fordelen er at der er 4 brennere, så det går an grille uten direkte varme, noe som gjør kjøttet veldig mørt.
Vi har hatt Weber Q de siste 11 årene, men har egentlig aldri vært fornøyd, men den funka.
Vi har Weber Q, og vil ikke anbefale den heller. Dårlig varme og ujevnt. Den har ikke noe som dekker brennerne, og det gjør at de tettes etterhvert. Vi må ha ny til hytta nå. Mannen insisterer fortsatt på Weber, dog annen modell. Jeg prøver å finne alternativer :knegg:
Den har vi hatt i hus i to uker nå, og foreløpig inntrykk er positivt. Den blir veldig raskt varm, og holder jevn varme. Og er kul å se på, og tar ikke så enormt stor plass som de fleste romskipene de selger.
Jeg griller ikke, jeg GRILLER, og siden det innebærer at risten må ha en grundig skur med stålbørsten med jevne mellomrom, utgår all emaljering med høye kneløft.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.