Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg har fine påskedager, helt alene og hjemme. Jeg syns det er utrolig deilig. Har noen planer, men tar stort sett dagene som de kommer. I dag blir det kafe med venninne som jeg ikke ser så ofte, det blir koselig.


#3

vixen sa for siden:

Kaffe på kloppa på småbruket i strålende sol. Første fridagen idag. Mor og to tantebarn kommer idag. Det blir grilling på bålpanne og påskeeggjakt på låven. Mor lager påskeegg til ni barnebarn hver påske.


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har gitt opp dusjkøen for en stund og spiser frokost i pysjen. Med 14 mennesker under samme tak blir det noen logistikkutfordringer underveis. :knegg:


#5

Trixie sa for siden:

God morgen.
Ferdig trent, bilen er vasket og skal straks avgårde for å hente bunad og handle, så er det påskeferie. Skriveferie og håndballferie.

God onsdag til alle.


#6

Stompa sa for siden:

God formiddag. Endelig en rolig morgen, etter to dager der Herremannen hadde oppmøte 8.15 til langkjøring. Nå venter jeg på Frøkna, så skal vi ut og løpe i finværet. Deretter må jeg handle grønnsaker og litt annet småtteri til de neste dagene.


#7

Blånn sa for siden:

Når tre store fettere på 14, 16 og 20 lekker med lillefetter på 4... :elsker:


#8

ingling sa for siden:

Vi flater ut litt etter veldig grei, men lang biltur i går, men må snart begynne å tenke på å komme oss ut i frisk luft og, ikke minst, få handlet litt. Bare litt til...


#9

Blondie sa for siden:

Jeg må få handlet jeg også, for i ettermiddag er det endelig slutt på alenepåske. :lykkelig: Vi skal fortsatt bare bære hjemme, men det er jo hyggeligere med barna.


#10

polarjenta sa for siden:

Blondie: Man er sannelig forskjellig, jeg nyter alenepåske uten unger.:knegg: Og syns det er helt greit at de ikke kommer hjem før på tirsdag, men da blir det greit at de kommer.


#11

Fersken sa for siden:

Jeg har endelig påskefri og må få skiftet dekk og handlet litt før jeg tar helt fri. Skal bli godt med hjemmepåske.


#12

Milfrid sa for siden:

Jeg synes også det er helt nydelig med mer eller mindre ungefri i påsken. :lykkelig: Snart 19-åringen og kjæresten er hjemme, men det teller jo ikke.


#13

007 sa for siden:

14 mennesker under samme tak? Jeg hadde sittet i et hjørne og gannet. :gal:

Jeg har så store unger at det er som barnefri å regne. Eldste reiser til svigersene sine i dag, tror jeg, men han bor uansett ikke hjemme. Mellomste er hjemme på påskeferie, og skal jobbe i ettermiddag/kveld. Yngste sover hos venninne og skal ha siste kjøreopplæring for mopedlappen i dag.

Jeg og mellomste skal på en kjapp topptur snart, og når hun har gått på jobb bør jeg vaske soverommet. Eller vaskerommet. Må pakke bort vinterjakker, det flyter over i gangen.


#14

Blånn sa for siden:

007: Heldigvis stort hus og stadig vekk noen som går tur. I går satt jeg lenge i solveggen med strikketøy og lydbok på øret. Lite stress.


#15

millact sa for siden:

Fremdeles sol her. Handlet og i alle fall tenkt på middag de neste dagene. Vask av to bad skal gjøres, burde vært gjort for lengst.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.