Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Her våknet jeg til masse vær. Håper det bedrer seg litt utover dagen.

Plan for dagen er å spise middag hos foreldrene mine.


#3

millact sa for siden:

Sol og blå himmel. Ingen planer, men det har visst barna. Blir nok en gåtur et eller annet sted i alle fall.


#4

Timar sa for siden:

Her våknet jeg på pikerommet etter en impulstur med ungene rett fra Gardermoen i går.

I dag er planen å gjøre "ikke'no" for første gang i påsken, og da er det selvsagt overskyet. :mumle: Jeg blir nok den eneste som kommer tilbake fra påskeferien like blendahvit som jeg var da jeg dro. Jaja, fin ferie ellers da! :knegg:


#5

Blånn sa for siden:

Vi har tutlet oss over Strynefjell, nedover Gudbransdalen, forbi Mjøsa og hjem i byen. Til tross for fullt hus og mange mennesker hos svigers har det vært en veldig fin og avslappende påskeferie.


#6

Stompa sa for siden:

Jeg er på jobb og retter tyskstiler. Frøkna ville gjerne ha venninnebesøk, og vi har så liten leilighet at alternativet var å sitte i senga på rommet mitt og lese, og da var det like greit å gjøre noe fornuftig. :nemlig:


#7

ingling sa for siden:

Vi er hjemme etter helt grei tur over fjellet, overraskende lite kø til å være første påskedag. Påsken har vært så som så, med syk mor og mange bekymringer og praktiske gjøremål, men ungene har kost seg med mye skjerm, turer, is og godteri, og den snille mannen har stått opp tidlig så jeg har fått sove litt lenger. Vi får ha ferie i sommer, eller noe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.