Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke treningstights er best?

#1

Input sa for siden:

Jeg har følgende kriterier:

  • absolutt ikke gjennomsiktige
  • ikke superdyre (de må antagelig byttes ut om noen måneder)
  • høye i livet og ikke skli med
  • må minimum rekke til rett under kneet
  • masse farger og mønstre er uaktuelt

Også må jeg kunne kjøpe dem i butikk i Oslo. Jeg har ingen anelse om hvilken størrelse jeg er. Bruker 36/38 i strømpebukser, men tipper det ikke er sammenliknbart, og har ellers ingen typer bukser, annet enn for store tur- og pysjbukser. Jeg er fremdeles ganske tjukk, så jeg trenger noe som passer selv om jeg har mage og kraftige bein.


#2

Tallulah sa for siden:

HM har noen tights beregnet på yoga som er høye i livet og sitter godt. Min er noen år gammel, men tipper det er en variant av denne: m2.hm.com/m/no_no/productpage.0748566001.html

Syns HM på Stortorget har godt utvalg av treningstøy.


#3

Input sa for siden:

Takk for tips! Linken funker ikke, men jeg skal ta en tur til butikken du nevner og titte.


#4

Bokormen sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med en jeg kjøpte på h&m for en stund siden. :) Jeg tror kanskje den het noe med yoga? :gruble: Den sklir ikke ned, er ensfarget svart og passelig høy i livet. Ikke gjennomsiktig - men jeg har korte bein, så er du gaselle kan jo det kanskje påvirke både passform og hvor tett den er.

Den kostet enten 249 eller 299, og har holdt seg fin gjennom mange vask.


#5

Candy Darling sa for siden:

Jeg synes Craft også har en god balanse mellom pris og kvalitet. Finnes på G-sport, i hvert fall, antagelig på de fleste sportsbutikker.


#6

Adrienne sa for siden:

Min erfaring er at tights er noe man må prøve på, for det som passer for en person er ikke rett for en annen. Jeg kan ikke bruke HM sine, de sklir ned sånn at magen legger seg over kanten og det er ubehagelig å bruke.

Jeg har blitt god på å handle på salg, og har valgt meg ut 1-2 merker jeg er superfornøyd med. Det ene er Casall, som ikke er spesielt billig alltid og Frank Shorter. Begge de to har vært av god kvalitet og sitter godt på meg. Jeg liker best tights som har et snev av kompresjon, og da må man ofte litt opp i pris.


#7

Luftslottet sa for siden:

Du skulle ikke bare lånt noen tightser mens du går ned, da?

Jeg har litt assorterte størrelser på lager, de aller fleste med snøring i livet. Snøring hjelper veldig.


#8

Luftslottet sa for siden:

Mine favoritter kommer fra HM, enda jeg har dyrere og mer fancy tøy. God elastikk, snøring i livet, høyt nok liv og lomme. Gjennomsiktighet vet jeg ikke så mye om, siden jeg uansett bare bruker tekkelige underbukser under.


#9

mkj sa for siden:

Har du mulighet til å ta en tur til outleten på Vestby? Både jeg (stor og litt tjukk) venninna mi (stutttjukk) og datteren min, normalvektig ungdom, vi liker Röhnisch best alle tre. De har en en butikk det ute. Og skulle ikke det falle i smak er det andre merker der også, flere andre butikker.


#10

Input sa for siden:

Jo, det hadde vært fint, men nå kjøpte jeg to stykker før jeg så dette! :blomster:
Jeg svetter ikke så voldsomt, så jeg trenger ikke vaske den etter hver tur. Da går det fint med to. Hadde sikkert gått fint uansett, jeg trener ikke sååååå mye liksom. :knegg:

Outlet på Vestby blir for langt når jeg ikke har bil, men fant en sportsoutlet i Storgata eller noe, og der hadde de godt nok utvalg for meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.