Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Viltkjøttdeig - oppskrift?

#1

frukt sa for siden:

Jeg har 0,5 kg viltkjøttdeig (elg og hjort) i fryseren, hva kan jeg lage av det?


#2

Erica sa for siden:

Jeg liker å lage en type burgere som er som følger:
Skjær innmaten ut av 3-4 loffskiver, og bløtlegg dem i melk. klem melken lett ut av loffen.
Bland salt og pepper med kjøttdeigen, ha i ett egg, loffen og ca 1 ss potetmel. Form til små litt høye burgere. Deretter surrer du en baconstrimle rundt kanten av burgeren. Stekes i stekepanne og etterstekes til gjennomstekt i ovnen.
Dette smaker godt med soppsaus, kokte poteter og rosenkål eller broccoli.


#3

Magica sa for siden:

Mannen lager ofte kjøttkaker men han halvblander med vanlig kjøttdeig. Det blir knall! Ellers kan du jo lage viltgryte.


#4

trøtt sa for siden:

Jeg bruker det som vanlig kjøttdeig. Kjøttkaker og karbonader er veldig godt med vilt, men pass på å ikke steke det lenge.

I dag skal vi ha kjøttdeig og spaghetti, med rådyrkjøttdeig.


#5

Pelen sa for siden:

Vi kjøper aldri kjøttdeig for vi har kjøttdeig fra elg tilgjengelig. Vi bruker det som vanlig kjøttdeig. I dag skal vi ha tacos.


#6

Bloppy sa for siden:

Vi bruker elgkjøttdeigen som vanlig kjøttdeig. :rema1000:
Bare husk at den er veldig mager. Så den kan bli litt tørr om du ikke blander den med noe annet i feks kjøttkaker eller karbonader.


#7

frukt sa for siden:

Takk for tips. :blomster:


#8

My sa for siden:

Takk for tips ja! :jupp: (Har lurt på det samme, har mye malt hjort i fryseren)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.