Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trendbazaar nettbutikk

#1

meisje sa for siden:

Vi driver og skal kjøpe en sofa. Nå har vi funnet en dansk nettbutikk som har norsk avdeling, som er ca 20% lavere i pris enn den lokale møbelbutikken.

Iogmed at sofaer, spesielt hjørnesofaer er svinedyre er det mye å spare. Leveringstiden er også 4 uker mot 8 uker, så da spør man seg selv, er det for godt til å være sant ?

Noen her inne som har brukt trendbazaar.no?


#2

meisje sa for siden:

Ingen med erfaringer?


#3

Bloppy sa for siden:

Ingen erfaring nei. Men vil dere ikke kjenne på stoff, prøvesitte og se den IRL? Kjøpe sofa på nett liksom? :undrer:


#4

meisje sa for siden:

Vi har funnet en sofa og prøvesittet i en vanlig butikk. Pristilbudet kommer jo på Mail fra dem, og er såpass høyt at vi bestemte oss for å sjekke litt rundt.

Prisforskjellen er stor...


#5

meisje sa for siden:

Vi endte opp med annen sofa enn den vi så på her.

Det skulle være 6-8 ukers leveringstid. Etter 9 uker fikk vi en telefon med utsatt leveranse fra fabrikk til midt av august, etterfulgt av mail der det står forsendelse fra fabrikk slutt av august. Jeg tror vi skal være heldige om vi har den i hus til høstferien.


#6

Tallulah sa for siden:

Nå har du jo kjøpt, men til spørsmål om nett vs fysisk butikk. Den fysiske butikken har utgifter på at du skal kunne komme innom og prøve, kjenne på stoff og snakke med fagfolk. Det koster penger, og veldig ofte får de ikke engang igjen for det, fordi mange gjør som deg (og meg); benytter seg av prøving og eksperthjelp, og bestiller billig på nett fra andre. Vil vi ha levende butikker vi kan besøke må vi også betale for det.

Ellers: all sympati med frustrasjon over treig sofa! Jeg har en historie med Skeidar på det samme og får høyt blodtrykk bare jeg tenker på det, 20 år senere.


#7

Milfrid sa for siden:

Dette er jeg SÅ enig i!!

Nett er praktisk og greit, men vi vil jo ha butikker, og da må vi handle i dem.


#8

meisje sa for siden:

Jeg endte opp med å kjøpe fra en fysisk butikk til slutt, da jeg ønsker at de fortsatt skal ha handel.

Vi har selvfølgelig fått kompensasjon fra butikken, prisavslag på 5000 kr pga forsinkelse, så der er de proffer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.